Câștigători CONCURS BEST VALUE VACANTA DE 5 stele ÎN THAILANDA 2021

Tragerea la sorti a câștigătorului concursului BestValue Vacanță de 5 stele în Thailanda va avea loc pe 9 septembrie 2021, iar numele castigatorului va fi afisat pe site-ul bestvalue.eu, in pagina dedicata campaniei.

Cum participi la concursul cu premii Best Value Duty Free

Până în data de 31 august 2021, fiecare sesiune de shopping, online pe bestvalue.eu sau in magazinele BestValue din aeroport, iti aduce sansa de a castiga marele premiu: o vacanta de 5* în PHUKET, THAILANDA, in valoare de 3000 euro.

Tariful nu include: alte cheltuieli personale , excursiile optionale, asigurarea de sanatate.

O experienta unica: o calatorie de vis, intr-un resort de lux cu decor exotic si peisaje spectaculoase, cu ape limpezi si plaje nesfarsite.

castigatori concurs best value duty free vacanta thailanda

ATENȚIE! Daca ai facut cumparaturi in magazinele BestValue din aeroporturile din Romania, te poti inscrie in tombola DUTY FREE LAGOON folosind formularul de mai jos, pana pe 7 septembrie 2021.

In magazinul online www.bestvalue.eu, inscrierea in tombola cu premii duty free se face automat la plasarea comenzii.


Vacanta oferită ca premiu la concursul Best Value 2021 include 7 nopti cazare cu mic dejun, in camera dubla, pentru doua persoane, la un hotel de 5 stele, transport avion pe ruta Bucuresti – Phuket, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica.
noriel.ro