Câștigători concurs CATENA te trimite la Băi 2021. Lista în farmaciile Catena după 30 septembrie 2021.

Tragerea la sorti a castigatorilor concursului Catena te trimite la B[i 2021 va avea loc la finalul campaniei, dupa centralizarea taloanelor depuse din toate farmaciile.

Cum poti imbina cel mai bine sănătatea si relaxarea, daca nu printr-un sejur complet de odihna si tratament, intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare romanesti?

Cu siguranta tu sau una dintre persoanele dragi tie simte nevoia sa plece intr-o asemenea vacanta, mai ales dupa aceasta perioada dificila pentru toata lumea. 

Prin urmare, Catena a pregătit anul acesta vacanta pe care o meriti. 

Asa ca farmaciile Catena te trimit din nou la bai, intr-o excursie completa pentru 2 persoane, cu transport, cazare, mese si tratament incluse, astfel incat singura ta grija sa ramana doar sa-ti faci bagajele.

lista câștigători concurs catena te trimite la bai 2021

Cumpara din farmaciile Catena produsele tale de sanatate, depune talonul primit in urnele existente in farmacii si, astfel, intri automat in tombola pentru unul dintre cele 200 de premii.

Ia-ti doza de sanatate din farmaciile Catena, in perioada 9 august – 30 septembrie 2021, si poti câștiga unul dintre cele 200 de pachete complete de o saptamana, in una dintre urmatoarele statiuni:

Baile Olanesti

Baile Tusnad

Covasna

Amara

Baile Herculane

Baile Govora

Vatra Dornei

Premiile oferite de Catena constau in cate un pachet complet pentru 2 persoane conțin cazare în perioada 24 octombrie - 21 noiembrie 2021, tratament balnear cu 2 ședințe pe zi, masă și transport.

Da de veste in familie, pentru a avea si mai multe sanse de castig, si bucura-te de sănătate!
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu