Câștigători concurs MEGA IMAGE CONNECT 2021 trotinete electrice pe tombola-connect.ro

Extragerea câștigătorilor concursului MEGA IMAGE Card Connect 2021 se va efectua in termen de maximum 15 zile lucratoare de la data finalizarii Campaniei.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage:

a. 1 câștigător al premiului ce consta in Voucher de vacanta pentru o excursie in Turcia, Cappadocia;

b. 3 câștigători ai premiilor de constau in Trotineta electrica Xiaomi Mi Pro 2;

c. 100 de câștigători ai premiilor ce constau in Voucher cu scop multiplu de cumparaturi mega-image.ro in valoare de 200 de lei ;

d. 5 rezerve pentru câștigătorul premiului ce consta in Voucher de vacanta

e. Cate 3 rezerve pentru fiecare câștigător extras pentru premiile ce constau in Trotineta electrica Xiaomi Mi Pro 2 si Voucher cu scop multiplu de cumpărături mega-image.ro in valoare de 200 de lei.

lista castigatori concurs mega image card connect 2021

Castigatorii premiilor ce constau in vouchere cu scop multiplu de cumpărături www.megaimage.ro vor intra in posesia premiului in mod electronic, prin intermediul unui link securizat trimis la adresa de e-mail furnizata in timpul procesului de validare, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii tuturor castigatorilor pe site-ul tombola-connect.ro

În perioada 22.07 – 01.09.2021, cumpără din magazinele Mega Image și Shop&Go sau online, direct de pe site sau din aplicația mobilă și folosește la fiecare tranzacție cardul tau Connect.

• Înregistrează cardul tau Connect

• Trimite numarul cardului Connect prin SMS la 3825 sau înscrie-te aici

• Poți câștiga o trotinetă electrică, unul dintre cele 100 de vouchere de cumpărături, în valoare de 200 lei sau marele premiu o vacanță în Cappadocia, Turcia în valoare de 5000 euro.

• Extragerea câștigătorilor se va efectua în termen de maximum 15 zile lucratoare de la data finalizarii Campaniei
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu