Treceți la conținutul principal

Câștigătorii concursului ORANGE MONEY 2021 câștigă zilnic 1000 euro

Desemnarea câştigătorilor concursului ORANGE MONEY 2021 „Mă bucur de plăţi câştigătoare cu cardul” pentru premiile acordate se va face prin tragerea la sorti, iar cele 2 trageri la sorti care vor avea loc la sediul Organizatorului, astfel:

1. In perioada 14-16 septembrie pentru tranzactiile efectuate in perioada 19 iulie - 2 septembrie 2021 si decontate pana la data de 10 septembrie 2021 (inclusiv);

2. In perioada 27- 29 octombrie pentru tranzactiile efectuate in perioada 3 septembrie – 17 octombrie 2021 si decontate pana la 25 octombrie 2021 (inclusiv).

Premiile se vor acorda in contul Orange Money al castigatorilor (echivalent lei la cursul publicat de Banca Nationala a Romaniei la data extragerii) in termen de 3 zile de la validarea telefonica a castigatorilor.

castigatori concurs-orange-money-1000-euro


Cum participi la concursul ORANGE MONEY 2021 „Mă bucur de plăți câștigătoare cu cardul”

Câștigă zilnic cu Orange Money unul dintre cele 90 de premii în bani în valoare de 1.000 euro fiecare!

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 10 lei efectuată cu cardul Orange Money în perioada campaniei participă automat la tragerea la sorți aferentă zilei campaniei în care a fost efectuată.

PREMII

În cadrul Campaniei se vor acorda prin tragere la sorti 90 de premii, cate unul aferent fiecărei zi de Campanie, fiecare premiu constând intr-o suma de bani in cuantum de 1,000  de Euro.

Un Participant poate câștiga un singur premiu in cadrul Campaniei in cazul in care a fost desemnat câștigător.

Premiile sunt nominale. In cazul in care câștigătorul nu poate beneficia de premiu, din motive independente de Organizator, acesta va fi invalidat, premiul urmând a fi atribuit câștigătorilor de rezerva desemnați prin tragere la sorti.


Orange Money este alternativa 100% digitală a serviciilor bancare, simplu de utilizat, securizată și cu o interfață intuitivă.

• Transferi bani și plătești facturile gratuit

• Alimentezi rapid folosind carduri de la alte bănci

• Plătești ușor cu noile carduri de debit Classic și Platinum
MAI POTI CITI