Ce înseamnă când visezi numere și cifre în vis. Tâlmăcire VISE cu numere și cifre.

Ce înseamnă atunci când visezi cifre și numere, tălmăcire ce înseamnă când visezi cifra 4 in vis, nota 7 in vis, vis cifra 13, cifra 12 in vis, vis numere loto.conform cărții de interpretare a viselor.

Atunci cand visezi un numar, inseamna ca esti o persoana foarte rationala care-si foloseste foarte mult logica in alegerile sale, un astfel de vis traducand informatii despre modul in care gandesti. 

Trebuie să știi ca fiecare cifra, de la 0 la 9, are propria sa semnificatieîn vis si ca numerele mari se interpreteaza prin alaturarea semnificatiilor cifrelor componente.

Daca visezi numere cu sot se crede ca este semn rau aducator de necazuri, vesti rele si situatii complicate si neplacute. De asemenea, in anumite interpretari ale viselor de noapte, cifrele pare spun despre tine ca esti o persoana implinita, te simti completa si traiesti in echilibru si armonie.

Interpretarea și tălmăcirea viselor in care apar numere si cifre

talmacire ce inseamna cand visezi numere si cifre in vis


• Cifra 0 care apare in vis denota ca esti o persoana lipsita de initiativa, statornica, nu-ti plac schimbarile si nu te poti acomoda cu noutatile care apar in viata ta. Un nou inceput, indiferent cat este de promitator, pentru tine este o adevarata catastrofa.

• Cifra 1 spune despre tine ca esti un invingator si lupti din rasputeri sa iesi mereu pe primul loc. Esti tipul de persoana care alege un domeniu important in viata sa, fie cariera, fie familie, si face tot posibilul sa-l duca pe culmile succesului.

• Cifra 2 semnifică simbolul cuplului, al perechii, prin urmare, daca o visezi inseamna ca te afli in cautarea jumatatii tale. Esti o persoana care apreciaza echilibrul si ai nevoie de armonie in viata pentru a te simti in siguranta.

• Cifra 3 reprezinta în vise Divinitatea, iar persoana care o viseaza este considerata „aleasa”, este spirituala, intuitiva si in permanenta conectata la energii inalte. Te poti ghida in viata dupa semne si mesaje venite din alte sfere.

• Cifra 4 aparuta in vis denota nevoia ta de stabilitate si echilibru. Esti o persoana care apreciaza simetria si prefera ca atunci cand aseaza ceva in balanta, aceasta sa ramana in linie dreapta. Daca ai visat cifra 4, ar trebui sa iei o pauza de la activitatile cotidiene si sa cauti sa reamenajezi anumite domenii din viata ta.

• Cifra 5 traduce nevoia de evolutie prin cunoastere si explorare. Iti place aventura, esti o persoana curioasa si esti adepta experientelor noi.

Cifra 6 spune despre tine ca esti o conducatoare, o persoana care nu se poate lasa controlata si manipulata de altii. Iti plac extremele dar nu neaparat si riscurile, fiind adepta stabilitatii.

• Cifra 7 aparuta in vis transmite ca ai ajuns la nivelul de maturitate si evolutie necesar. Este considerat un numar sfant, asemenea lui 3, iar impactul sau este unul benefic. Viata ta este in ordine si tu te bucuri de liniste si pace interioara.

• Cifra 8 este reprezentarea infinitului, a puterii si a energiei. Daca iti apare 8 in vis inseamna ca esti o persoana puternica, capabila, rezistenta la stres dar si ambitioasa si curajoasa.

• Cifra 9 aparuta in vis atrage atentia ca esti o persoana foarte sentimentala care obisnuieste sa ia deciziile ascultandu-si mai mult inima si mai putin, sau deloc, ratiunea. Posibil ca in interiorul tau sa existe un conflict intre cele doua laturi, iar tu nu poti constientiza si nici controla castigatorul.

• Cifra 10 semnifică echilibrul de care te bucuri in realitate. Esti o persoana cu picioarele bine ancorate in pamant care stie sa-si urmeze doar visele tangibile si care este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a se bucura de succesul indeplinirii acestora.

• Cifra 11 sau, in general, numerele care se repeta, 22, 33, 44, sunt privite ca simboluri puternice in vis. Oamenii care au aceste numere in Codul Sufletului, conform numerologiei, sunt fiinte evoluate, conectate la energii inalte, care pot comunica cu Divinitatea. Sunt vizionari si oameni care au capacitati paranormale si detin puterea de a amprenta, daca nu chiar schimba, lumea.

• Cifra 13, considerat in interpretarea populara număr cu ghinion, denota faptul ca nu ai incredere in tine, esti superstitioasa, îți este frica de tot ce e nou, te simti complexata si inferioara si ai tendinta de a te retrage intotdeauna din fata provocarilor.
noriel.ro