Cetaphil Cremă Intens Hidratantă 24H păreri forum beneficii și mod de utilizare pentru față și corp

Părerile consumatorilor despre Cetaphil Cremă Intens Hidratantă 24H extrase din comentariile de pe forumurile cu recomandări desăre Cetaphil crema intens hidratanta cu acid hialuronic, Cetaphil crema hidratanta fata si corp, Cremă hidratantă de zi cu acid hialuronic cetaphil 88 ml exprimă mulțumirea și anticiparea acestora.

Recomandări cum alegi cea mai bună cremă intens hidratantă pt 24 de ore. Ce caracteristici trebuie să aibă crema hidratantă ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune creme intens hidratante pentru față și corp. Citește ghidul nostru și alege informat după raportul calitate / preturi si după scorul părerilor de pe forumuri.

Ce este Cetaphil Cremă Intens Hidratantă 24H, proprietăți și caracteristici terapeutice

Asigură hidratare intensă și de lungă durată pentru 24 de ore

pareri cetaphil crema hidratanta pentru fata si corp

Oferă o senzație de catifelare

Complexul de hidratare ERC5 îngrijește pielea uscată, fără a lasa o senzație grasă și menține hidratarea pielii

Testată dermatologic și dovedit clinic că este potrivită pentru pielea sensibilă

Cetaphil Cremă Intens Hidratantă 24H este un produs dermato cosmetic Non-comedogenic, fără parfum și fără parabeni

Ingrediente compoziție

Apă, glicerină, poliizobutenă hidrogenată, alcool cetearilic, unt de shea, cyclopentasiloxane, ulei de semințe de macadamia integrifolia, acetat de tocoferil, acrilați/C10-30 alchil acrilat crospolimer, alcool benzilic, ceteareth-20, acid citric, dimeticonol, farnesol, pantenol, fenoxietanol, hidroxid de sodiu, PCA sodic, poliacrilat de sodiu, stearoxytrimethilsilane, alcool stearilic.


Mod de utilizare

Folosirea zilnică a produsului Cetaphil Cremă Intens Hidratantă 24H asigură o hidratare optimă. Aplicați o cantitate generoasă pe pielea uscată de câte ori este nevoie.

Pentru o rutină completă de îngrijire a tenului sensibil și uscat a se folosi după curățarea in prealabil cu Cetaphil Loțiune de Curățare.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu