ISKIAL JUNIOR păreri opinii forum suplimente susținerea sistemului imunitar la copii. Rezumat prospect.

Opiniile de pe forumurile despre ISKIAL JUNIOR capsule moi pentru copii, exprimă în marea lor majoritate mulțumirea și încrederea în proprietățile terapeutice al acestui supliment pentru susținerea sistemului imunitar și creșterea rezistenței organismului.

Potrivit informațiilor din prospect, ISKIAL JUNIOR reprezintă o asociere între uleiul din ficat de rechin şi un conținut ridicat de vitamina D3 pentru susţinerea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei organismului, și DHA care are un efect benefic dovedit atât asupra creierului, cât şi asupra vederii.

ISKIAL JUNIOR capsule masticabile sustine potentialul maxim al copiilor, fiind un produs unic si inovator pe baza de DHA, ulei din ficat de rechin si vitamina D3.

DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la funcționarea normala a creierului si a vederii. 

pareri forum iskial junior cu ulei de rechin

S-a dovedit clinic faptul ca DHA dezvolta eficient capacitatea de invatare, îmbunătățește memoria si concentrarea si sustine organismul in perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile scolare. 

Mai mult, studiile arata efectul benefic al DHA in ameliorarea deficitului de atentie si starilor impulsive. 

Datorita rolului sau in cressterea acuitatii vizuale, DHA sustine functionarea normala a vederii.

Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogata sursa naturala de substante valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se gasesc si in organismul uman. Aceste substante au rol dovedit in sustinerea sistemului imunitar si in sinteza vitaminei D.

Vitamina D3 contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor.

In produsele Iskial Junior, ingredientele se regasesc in cantitatea recomandata de ghidurile stiintifice de specialitate, conform grupelor de varsta. 


In plus, capsulele moi masticabile au un gust placut de lămâie. 2 capsule asigura 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin si vitamina D3 intr-o cantitate de 1000 UI.

Mod de administrare: ISKIAL JUNIOR 

Copii începând cu vârsta de 3 ani: 1-2 capsule pe zi, înainte de masă.

2 capsule asigură 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin şi vitamina D3 într-o cantitate de 1000 UI.