Metabolism Boost Improved păreri forumuri stimularea metabolismului si arderea grăsimilor

Să ne facem o părere despre Metabolism Boost Improved, supliment pentru accelerarea metabolismului apreciat pozitiv în opiniile de pe forumuri deoarece blochează absorbția grăsimilor și stimulează arderea acestora.

Potrivit prospectului, Metabolism Boost Improved este de un real ajutor persoanelor care nu pot slăbi indiferent ceea ce fac și vor să își intensifice arderile metabolice.

Principalele beneficii ale Metabolism Boost Improved  sunt:

• Stimulează slăbirea

• Ajută la accelerarea metabolismului

• Stimulează arderea grăsimilor

• Regulează digestia

• Reduce absorbția grăsimilor

pareri metabolism boost forum suplimente sensilab


Extractul de algă brună de mare din compoziția Metabolism Boost Improved este un ingredient patentat (GeeSeaNutra®), de cea mai înaltă calitate. 

Alga brună de mare este o sursă bogată de iod natural, element care contribuie la accelerarea metabolismului, la reducerea absorbției grăsimilor și îmbunătățește digestia. 

De asemenea oferă suport sistemului nervos, oferind protecție împotriva acțiunii negative a stresului zilnic

Papaya conține o enzimă, numită papaină, care contribuie la îmbunătățirea digestiei și ajută la metabolizarea grăsimilor. O digestie bună este secretul unui slăbit sănătos și de succes.

Ingrediente active compoziție Metabolism Boost Improved 

• PureSea ™ Natural [granule fine de alge Ascophyllum nodosum thallus cu 650-980 mg / kg iod] 250 mg (iod 162,5 - 245 µg (108 - 163% NRV *)), 

• Fructe mature de papaya pulbere de suc cu 6 unități USP / mg activitate proteolitică a papainei 250 mg (1500 unități USP activitate proteolitică papaină)

Mod de administrare Metabolism Boost Improved 

Se recomandă a se consumă 1 capsulă pe zi cu 200 ml de apă, după masă

Contraindicații

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. 

Acest supliment alimentar nu este recomandat sunteți însărcinată sau alăptați.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu