NOUL POLIDIN capsule spray nazal păreri bune pe forumuri unde este apreciată reapariția sa în farmacii

NOUL POLIDIN (capsule și spray nazal) va apare în curând în farmaciile din România. Pe viitor se va introduse și medicamentul POLIDIN sub formă de produs injectabil.

Reapariția POLIDINULUI pe piață este primită pe forumurile cu discuții despre inlocuitor polidin, farmacii unde se gaseste polidin, polidin injectabil forum, Polidin pastile pret catena cu păreri bune ce exprimă încrederea și anticiparea.

Forma de administrare a Polidinului este dezvoltată pentru a obține capsule gelatinoase orodispersabile de tip ursuleț (POLIDIN –O) și spray nazal (POLIDIN-N)

Prin schimbarea formei de administrare a Polidinului se dorește ca produsul să devină mai atractiv pentru un segment cât mai larg de populație (copii, adulți, vârstnici)”

pareri forum polidin in framacii 2022 inlocuitori

Această apariție a Polidinului în farmacii ca si SUPLIMENT însă nu va fi definitivă. 

Specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino anunță că vor continua testele clinice astfel încât Polidinul să fie repus pe piață și sub formă de medicament cu administrare injectabilă.

Toate activitățile se desfășoară în Centrul Cercetare-Dezvoltare Tehnologică din institut în cadrul unui proiect al Ministerului Apărării Naționale.

Wiki: Preparatul POLIDIN avea ca principal scop profilaxia, mai exact era utilizat pentru stimularea rezistenței antiinfecțioase nespecifice.

Polidinul era un medicament polibacterian, fiind alcătuit dintr-un amestec format din 13 specii bacteriene Gram-pozitive și Gram-negative (sub formă de suspensie) care au fost inactivate termic

Era utilizat și ca tratament adjuvant în diverse infecții (ale căilor respiratorii, uro-genitale, chiar și gripa) și arsuri.

Se recomanda administrarea polidinului în timpul anotimpurilor reci, când frecvența infecțiilor acute este ridicată

Mulţi au folosit POLIDINUL în infecţii ginecologice, şi chiar un specialist în oncologie îl prescria pentru a preîntâmpina metastazele în cancerul la sân.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu