Păreri Biotină Lichidă 10.000mcg forumuri Îngrijirea Părului, Pielii și a Unghiilor. Rezumat prospect, mod de folosire.

Părerile pe forumuri despre Biotina Lichidă 10.000 mcg este că aceasta e un Supliment de Calitate Premium Special Creat pentru Îngrijirea Părului, Pielii și a Unghiilor care în opinia cumpărătorilor își dovedește pe deplin eficiența și își merită prețul.

Conform informațiilor din prospect, Biotina (sau Vitamina B7) Ajută la Furnizarea de Energie pentru Celulele Corpului. Produs cu Aroma si Culoarea 100% Naturala. Fabricat în Suedia la cele mai Înalte Standarde de Calitate cu o Rată de Absorbție Foarte Ridicată!

Biotina (cunoscută și ca Vitamina B7) este o vitamină care are o importanță deosebită pentu îmbunătățirea și menținerea aspectului părului, pielii și unghiilor. 

Acesta este motivul pentru care este specialiștii din domeniul frumuseții au denumit-o, pe bună dreptate, Vitamina Frumuseții.

Biotina acționează din interiorul organismului și îl ajută să metabolizeze lipidele, glucidele și proteinele. Astfel, hrănește foliculii de păr, hidratează pielea și susține producția de cheratină, componentă esențială a părului și a unghiilor.

pareri biotina lichida 10000 mcg gradina sanatatii

Biotina îmbogățește rezervele de cheratină, proteină de bază care alcătuiește părul, și îi redă acestuia aspectul sănătos, puternic și strălucitor, reducand la minimum șansele despicării sau ruperii.
Biotina intervine in metabolismul grăsimilor și direcționează o parte din aceasta către piele, grăsimea fiind necesară pentru menținerea sănătății și fermității pielii.

Biotina Lichidă cu 10 000 Mcg mai conține și Vitamina C, care Contribuie la o mai bună Absorție a Biotinei. În același timp, ajută organismul să își extragă mai ușor din dietă nutrienți esențiali pentru Întărirea Părului și a Unghiilor, cum sunt mineralele Fier, Zinc și Magneziu.

Ingrediente active Biotină Lichidă 10.000 mcg din Grădina Sănătății

Fiecare doză zilnica de 15 ml conține:

• Vitamina B7 (Biotină) – 10.000mcg

• Vitamina C (Acid L-ascorbic) – 80mg

Nu conține: gluten, soia, nuci sau organisme modificate genetic.


Mod de administrare Biotină Lichidă 10.000 mcg 

Se consumă 15 ml pe zi pentru efecte optime. Se adaugă cei 15 ml într-un pahar cu apă și apoi se bea. 

Folosiți cupa pentru dozaj inclusă în pachet cu gradații (5, 10, 15, 20 ml).

Sticlă cu 500ml pentru 33 de zile de tratament.

Contraindicații și precauții în administrare Biotină lichidă 10000 mcg

După deschidere se depozitează în frigider. A se consuma în timp de 2 luni de la deschidere.

A nu se lăsa la îndemana copiilor! Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează!

Produsul este foarte concentrat astfel că nu este nevoie să consumați mai mult decat doza zilnică. A nu se depăși doza zilnică recomandată!