Păreri Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei forumuri parfumuri florale, lemnoase în tendințe la modă

Păreri despre PARFUMUL Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Bvgari.

54% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul  Bvlgari. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Parfum Bvlgari Splendida Jasmin Noir impresii, compoziție, cum miroase, persistență și prețuri

Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum face parte din colecția Bvlgari Splendida ce reprezintă fațetele prețioase ale celor mai nobile flori folosite în parfumerie. Notele pure și opulente ale compoziției create de Sophie Labbé încalcă regulile tradiționale ale lumii parfumurilor.

Splendida Jasmin Noi este o combinație îndrăzneață de flori romantice combinate cu note lemnoase extrem de uscate și senzuale. 

Caracterul Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei este curajos și misterios.

Splendida Jasmin Noi este un parfum floral și lemnos pentru femei, un parfum plin de asocieri  eașteptate și note florale bogate

Compoziția parfumului

Compoziția sa pornește de la o notă florală de gardenie care vă încântă simțurile. Aceasta este apoi urmată de iasomie ispititoare, în timp ce nota de bază persistentă este dominată de cashmeran.

Note varf - gardenie

Note baza - kasmeran

bvlgari-splendida-jasmin-noir-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forumuriCu toate a parfumul replica semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

Noi facem clar distincția dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi întotdeauna unul just. Misiunea noastră este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Tipuri de parfumuri

Parfumurile pentru femei vin in concentratii diferite, fiecare cu un nume diferit. Cu cat este mai mare concentratia, cu atat parfumul este mai puternic si mai durabil.

Aftershave / Splash – Acesta contine de obicei 0-1% concentratie si va dura pana la o ora.
Eau Fraiche – Acesta contine de obicei 1 pana la 3% concentratie si va dura pana la 3 ore.
Apa de Koln – Aceasta contine de obicei 2 pana la 4% concentratie si va dura pana la 3 sau 4 ore.
Apa de toaleta – Aceasta contine de obicei 5 pana la 15% concentratie si va dura pana la 6 ore.
Eau de Parfum – Acesta contine de obicei 15 pana la 20% concentratie si va dura pana la 8 ore.
Parfum Extrait – Acesta contine de obicei 20 pana la 30% concentratie si va dura pana la 12 ore si mai mult.

Cum sa cumperi un parfum pentru femei

Cand mergeti la cumparaturi pentru parfum, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti alegerea corecta:

Este nevoie de timp pentru a gasi parfumul potrivit. Acordati-va cel putin o ora, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru a testa fiecare parfum – nu doar notele de varf de durata scurta, ci si notele de baza mai aprofundate care necesita timp pentru a se maturiza.

Nu pulverizati direct pe piele. Primul test pe un blotter, pulverizand de la 5 inci distanta si oferind aproximativ 30 de secunde pentru parfumul sa se usuce. Acest lucru va da alcoolului timp sa se evapore si notele de mijloc sa iasa. Pulverizarea pe piele este testul final pentru a restrange ultimele doua sau trei optiuni.

Nu puneti blotterul pe nas, ci adulmati-l usor de la distanta. Orice contact cu pielea dvs. ar putea depune molecule parfumate care ar putea interfera cu capacitatea dumneavoastra de a mirosi alte parfumuri.

Poate ca nu ti-au placut parfumurile florale, condimentate sau citrice din trecut. Ofera-i totusi simtului mirosului o sansa de a incerca și lucruri noi si s-ar putea sa fii surprinsă  de combinatiile de parfumuri care functioneaza.

Mirosiți întotdeauna boabele de cafea intre testarea diferitelor parfumuri. Acesta va neutraliza alte molecule de miros de parfum. A lua o inghititura de apa intre mirosuri poate ajuta, de asemenea, la refacerea simtului mirosului.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.