Păreri ESPRICO forum tratament atenție şi concentrare la copii cu ADHD fără reacții adverse

În acest articol veți găsi informații despre Esprico păreri forum, Inlocuitor esprico, Esprico pentru copii cu autism, esprico ingrasa și chiar tratament cu Esprico pret dr max.

Și da Esprico NU îngrașă și NU... Esprico este indicat copiilor cu ADHAD și NU celor diagnosticați cu autism.

Pe forumuri, opiniile despre ESPRICO sunt împărțite și amestecate. Unele persoane considera că Esprico este un supliment slab pentru copii cu ADHD și nu se compara cu Stratera, Medikinet, Concerta.

Însă există comentarii pozitive care apreciază eficiența ESPRICO și că ajuta la îmbunatățirea atenției si concentrării pentru copiii in varsta de peste 5 ani. 

Fiind adresate celor mici, in capsulele Esprico au fost adaugate substante cu gust de fructe, pentru a fi consumate cu placere cea ce ăi aduce note în plus.

pareri forum Esprico copii adhd nu ingrasa

Conform prospectului. ESPRICO este un supliment alimentar destinat copiilor cu vârsta peste 5 ani pentru îmbunatățirea atenției şi capacității de concentrare.

ESPRICO conţine în compoziție acizi graşi omega 3 şi omega 6, magneziu şi zinc, toate din surse naturale. 

Esprco NU conţine aspartam (îndulcitor), glutamaţi (potenţiatori de aromă), ftalaţi, gluten şi conservanţi.

Uleiul de peşte şi uleiul din planta luminiţa nopţii - cât de valoroase sunt ingredientele, atât de puţin gustoase sunt pentru papilele gustative ale copiilor. De aceea au fost adăugate substanţe cu gust de fructe, rezultând o capsule masticabile.

Doar 4 capsule masticabile de Esprico sunt necesare pe zi pentru ca copilul vostru să primească cantitatea suficientă de substanţe nutritive , utile pentru creşterea capacităţii de concentrare.

Datorită ingredientelor naturale, ESPRICO se poate administra pentru o perioadă mai lungă de timp. Este bine tolerat de copii, ESPRICO nu prezintă reacţii adverse şi nu creează dependenţă.

Compoziție Esprico

ulei de peste, indulcitor: xilitol; umidificator: glicerina; citrat de magneziu; gelatina; amidon modificat; agent de glazurare: ceara de albine galbena, trigliceride cu lant mediu; ulei de Oenothera biennis (luminita noptii); aroma de pottocale (80-90% limonene); emulsifiant;lecitina din soia; gluconat de zinc; moderator de aciditate:acid citric, coloranti :oxid de fier; dioxid de titan ; indulcitor; acesulfam de potasiu.


Mod de administrare Esprico

Doza recomandata: La copiii incepand de la varsta de 5 ani se recomanda administrarea zilnica a cate 2 capsule masticabile dimineata si 2 capsule seara.

Capsulele cu aroma de fructe pot fi mestecate sau inghitite cu putin lichid, dupa preferinta.

Perioada optima de administrare a capsulelor este de cel putin 12 saptamani pentru a asigura raportul otim de acizi grasi. 

Dupa 12 saptamani, doza zilnica recomandata poate fi redusa la 2 capsule pe zi.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu