Treceți la conținutul principal

REKZE Cremă Tratament Antirid & Regenerantă păreri forumuri a folosit cineva, beneficii și mod de utilizare

Clienții apreciază în părerile despre REKZE Cremă Tratament Antirid & Regenerantă de pe forumuri faptul că aceasta este o crema anti-îmbătrânire care a fost testată dermatologic și clinic pe bărbați și femei cu vârste de peste 35 de ani cu diferite tipuri de piele timp de 4 săptămâni. 

Crema a fost foarte bine tolerată de piele fără să existe efecte adverse precum roșeață, umflare, senzație de arsură, furnicături sau mâncărime. Produsul nu a cauzat uscăciunea pielii pentru subiecți.

Cremă Tratament Antirid & Regenerantă REKZE beneficii, compoziție și mod de utilizare

Crema antirid REKZE 50ML a fost dezvoltată în urma cercetărilor amănunțite, pentru a obține unul dintre cele mai complexe și eficiente produse împotriva îmbătrânirii tenului și apariției ridurilor. 

Fiind o cremă hidratantă și energizantă, lasă pielea hrănită și revitalizată cu o strălucire instantanee. 

Această cremă anti-îmbătrânire reduce aspectul ridurilor, combate semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine și pierderea fermității pielii, cu o formulă anti-rid puternică și ușoară.

pareri crema rezke antirid forum cosmetice anti-aging

În urma testelor clinice s-a demonstrat că REKZE cremă antirif ajută reducerea ridurilor, a liniilor fine, a tonusului neuniform al pielii. 

Hrănește, hidratează piele și se absoarbe ușor în piele. Întinde pielea și o revitalizează, crește elasticitatea și fermitatea, pielea devine mai radiantă și oferă un aspect mai tânăr.

Având în compoziție PALMITAT DE RETINOL, DELENTIGO ™, VITAMINA E, VITAMINA C, EXTRACT DE ORHIDEE NEAGRĂ, RELAXOR BX COMPLEX ™, ACID HIALURONIC, COLAGEN și COENZIMA Q10, această cremă hidratantă REKZE îmbunătățește aspectul pielii și reduce tendința de uscare a acestuia pentru a lăsa tenul hidratat și neted.

Proprietățile sale ajută la îmbunătățirea vizibile a texturii pielii și dă strălucire tenului. 

Pentru crema noastră anti-rid, am făcut o selecție riguroasă de ingrediente de cea mai bună calitate pentru a crea un produs unic și eficient pentru o piele sănătoasă și tânără.

Complexul Relaxor Bx™, Colagenul, și Extractul de Orhidee Neagră joacă un rol în creșterea elasticității pielii, reducerea formării ridurilor și diminuarea liniilor de expresie. Extractul de Orhidee Neagră ajută, de asemenea, la menținerea nivelului de hidratare a pielii.

Mod de utilizare

Spălați-vă fața cu apă caldă și curățați pielea. Aplicați o cantitate mică de cremă anti-rid REKZE pe față și gât, cu mișcări circulare, în fiecare dimineață și seară. Masați ușor și lăsați-o să se usuce până când este absorbită în piele.

Contraindicații

Nu există efecte secundare cunoscute pentru crema antirid REKZE. Formula compoziției este contraindicată pentru utilizarea de către persoanele cu un istoric de sensibilitate la oricare dintre ingredientele sale. 

Dacă apare iritație, spălați zona afectată și întrerupeți utilizarea. Evitați contactul cu ochii și nu lăsați la îndemâna copiilor.
MAI POTI CITI