RILASTIL Xerolact Atopic păreri forumuri balsam intensiv, spumă și ulei de spălare. Beneficii și prețuri.

Să ne facem o părere despre gama Rilastil Xerolact Atopic (balsam spumă și ulei de spălare) apreciată pozitiv în impresiile și opiniile de pe forumurile cu topicuri legate de îngrijirea pielii uscate, foarte uscată, sensibilă, ușor iritabilă și predispusă la atopie.

Atopia, este o tendință personală sau familială apărută în copilărie sau adolescență de sensibilizare și de producție de imunoglobuline E (IgE), ca răspuns anormal la expunerea la doze mici de alergeni, de obicei proteine.

Formula gamei Rilastil Xerolact Atopic  cu un complex bogat Omega (-3, -6, -7, -9), are o acțiune de restaurare, emolientă, dermotrofică și protectoare asupra barierei pielii; pantenolul și vitamina E favorizează o acțiune intensă de hidratare și regenerare pentru o piele perfect hrănită și protejată.

1) RILASTIL XEROLACT ATOPIC - Balsam intensiv, 400ml

rilastil_xerolact_atopic_balsam pareri forumuri preturi

HIDRATANT SI RESTAURATOR cu Omega 3, 6, 7 si 9, Vitamine (E si B5) si Glicirizinat de Potasiu

Balsam bogat si cremos, care se absoarbe rapid, indicata ca tratament intensiv de hidratare si restaurare. 


Uleiurile vegetale, vitaminele si Glicirinizatul de potasiu hranesc si calmeaza pielea in profunzime, ajutand la restaurarea barierei de protectie a pielii.

Indicat pentru adulti, copii si bebelusi.
 
MOD DE UTILIZARE: Aplicati pe pielea curata si uscata a fetei si corpului de 2 ori/zi sau mai des, in mod special pe zonele afectate de uscaciune si descuamare, preferabil dupa dus sau baie.
 
DOAR PENTRU UZ EXTERN: In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta. A se păstra închis corect si departe de căldură.

2) RILASTIL XEROLACT ATOPIC - Ulei de curatare, 250ml

RILASTIL XEROLACT ATOPIC - Ulei de spalare, 250ml - Catena

Cu Omega 3, 6, 7 si 9, Vitamina E si F

PIELE USCATA SI PREDISPUSA LA ATOPIE

Ulei delicat indicat pentru spalarea zilnica a fetei si corpului, specific pentru pielea uscata, foarte uscata si predispusa la atopie a nou-nascutilor, copiilor si adultilor.
 
MOD DE UTILIZARE - Aplicati pe pielea umeda si masati usor. Clatiti. In cazul utilizarii in cadita bebelusului sau in cada de baie, clatirea nu este necesara.
 
DOAR PENTRU UZ EXTERN -In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta. A se pastra inchis corect si departe de caldura.


3) RILASTIL XEROLACT ATOPIC - Spuma delicata si protectoare, 200ml

Cu Omega 3, 6, 7 si 9, Niacinamida, Pantenol, Glicirizinat de Potasiu si Acid Hialuronic.

PIELE USCATA SI PREDISPUSA LA ATOPIE

Spuma fina, rapid absorbanta, pentru a mentine hidratarea in profunzime a pielii uscate, foarte uscate sau predispusa la atopie. Ideala pentru tratament zilnic.
 
MOD DE UTILIZARE - Aplicați pe pielea curata si uscata a fetei si corpului de 1 – 2 ori/zi, preferabil dupa dus sau baie.

AGITAȚI BINE ÎNAINTE DE UTILIZARE

UTILIZAȚI PRODUSUL IN POZIȚIE VERTICALA

NU ÎNTOARCEȚI CU SUSUL IN JOS
noriel.ro