Treceți la conținutul principal

TOP cele mai bune PARFUMURI CITRICE de la ARMANI și Jil Sander cu recenzii de 5 stele

Am cautat să vedem care sunt cele mai bune parfumuri citrice de damă, care au cele mai multe păreri de cinci stele pe forumuri și parfumerii online si am extras 3 dintre acestea.

54% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul ARMANI. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru aceste parfumuri.

1. Armani Terra Di Gioia Eau de Parfum pentru femei - opinii superbe

Păreri despre PARFUMUL original  Armani Terra Di Gioia Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Armani .

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Armani Terra Di Gioia Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

top cele mai bune parfumuri cirteice de dama de la armani si jil sandler


Apa de parfum Armani Terra Di Gioia vă amintește oricând plăcerea plimbărilor desculț, pe nisipul încălzit de soare. 

Încă de la prima parfumare, vă poartă pe malurile Mediteranei, unde valurile se sparg de rocile de culoarea chihlimbarului.

Apa de parfum Armani Terra Di Gioia  este un parfum floral oriental, cu tonuri de fructe, lansat în anul 2021 care se remarcă mai ales primăvara și vara

Compoziția parfumului Armani Terra Di Gioia

Debutează cu tonuri proaspete și dulci de bergamotă și cu un acord delicat de pară. 

La scurt timp, pe prim plan trec strălucitoarea iasomie și irezistibila floare de migdal. 

Aromele curate și senzuale, de mosc și de lemn ambrat, oferă, la final, un deliciu olfactiv de durată.



2. Armani Code Eau de Parfum pentru femei - impresii remarcabile

Păreri despre PARFUMUL original  Armani CODE  Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Armani .

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Armani Code Eau de Parfum este un parfum citric foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Cu apa de parfum pentru femei Armani Code vă veți simți seducătoare, ca în cea mai frumoasă rochie de cocteil. Închideți ochii și imaginați-vă o nouă întâlnire, învăluită în eleganta aromă italiană, cu note de flori de portocal, de ghimbir și de vanilie.

Armani Code este un parfum floral-citric, pentru toate femeile care vor să se simtă irezistibile care poate fi folosit ziua și noaptea

Compoziția și notele parfumului

Debutează cu combinația suculentă a două tipuri de portocale: portocală amară din Africa și portocală dulce italiană. 

Inima florală, de flori de portocal și iasomie, capătă mai multă prezență, datorită notei picante de ghimbir. 

Baza caldă și învăluitoare este dominată de notele de miere, de vanilie și de lemn de santal.



3. Jil Sander Sunlight Eau de Parfum - opinii laudative de cinci stele

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul JIL SANDER. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru aceste parfumuri.

Scufundați-vă cu simțurile în parfumul lejer Jil Sander Sunlight și veți fi la fel de unică și de minunată ca lumina zilei. 

Iluminați oricare spațiu în care pășiți, datorită combinației strălucitoare de grepfrut proaspăt și bujori delicați, inundată de euforia tonurilor solare.

Jil Sander Sunlight  este un parfum floral-citric, pentru toate femeile care vor să se simtă cât mai  senzual, un parfum ușor, potrivit pentru zi

Compoziția și notele parfumului

Tonurile de vârf vă înviorează cu grepfrut suculent și piper roz picant. 

La scurt timp, pe prim plan trec tonurile elegante de flori de portocal, de iasomie delicată și de bujori fermecători, intens energizați de acordurile soare.

Parfumul Jil Sander Sunlight  se încheie cu o compoziție pământie de esențe inedite – ambroxan, prețiosul cedru alb și clasicul accent de mosc.

Parfumul Jill Sander Sunlight continuă succesul emblematicului parfum Sun din anul 1989. A fost lansat în anul 2018.


Ghid de cumpărături parfumuri 


Cu toate a parfumul replica semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

Noi facem clar distincția dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi întotdeauna unul just. Misiunea noastră este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.
MAI POTI CITI