TOP cele mai bune PARFUMURI LEMNOASE de la BVLGARI cu recenzii maxime

Am cautat să vedem care sunt cele mai bune parfumuri lemnoase de damă,de la BVLGARI care au cele mai multe păreri de cinci stele pe forumuri și parfumerii online si am extras 3 dintre acestea.

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul BVLGARI. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru aceste parfumuri.

1. Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei - recenzii perfecte

Păreri despre PARFUMUL original  Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la BVLGARI .

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum face parte din colecția Bvlgari Splendida ce reprezintă fațetele prețioase ale celor mai nobile flori folosite în parfumerie. 

bvlgari-splendida-jasmin-noir-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forumuri


Notele pure și opulente ale compoziției create de Sophie Labbé încalcă regulile tradiționale ale lumii parfumurilor

Caracterul Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei este curajos și misterios.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum este un parfum floral și lemnos pentru femei, un parfum plin de asocieri neașteptate și note florale bogate

Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum a fost creat în anul 2017 de parfumierul Sophie Labbé

Compoziția parfumului

Compoziția sa pornește de la o notă florală de gardenie care vă încântă simțurile. Aceasta este apoi urmată de iasomie ispititoare, în timp ce nota de bază persistentă este dominată de cashmeran.

2. Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei - opinii si impresii laudative

Păreri despre PARFUMUL original Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la BVLGARI .

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette este un parfum foarte senzual, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Bvlgari Omnia Crystalline a fost inspirat de pietre prețioase superbe, iar compoziția sa evocă senzația infinită de libertate. A fost creat în anul 2004 de renumitul parfumier Alberto Morillas.

Compoziția sa se aseamănă purității cristalului și reprezintă o combinație perfectă de note florale și lemnoase, cu natura lor proaspătă și efervescentă.

Bvlgari Omnia Crystalline este un parfum luminos, cu note florale și lemnoase, pentru femei, un parfum care strălucește în special primăvara și vara. Compoziția sa atemporală a fost creată de Alberto Morillas.

Compoziția parfumului

Pur ca un cristal, delicat ca o petală de lotus, suculent ca o pară exotică și cremos ca lemnul de balsa. Compoziția parfumului floral și lemnos Bvlgari Omnia Crystalline se deschide cu o notă eterică de bambus și pară asiatică dulce, urmată de lotus. Nota de bază persistentă este apoi caracterizată de eleganța lemnului de balsa.

bvlgari-omnia-crystalline-eau-de-toilette-pentru-femei_pareri forumuri
3. Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc eau de cologne unisex

Păreri despre PARFUMUL original Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc eau de cologne unisex extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la BVLGARI .

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc eau de cologne unisex este un parfum foarte proaspat, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Apa de cologne Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc are o notă unică, proaspătă, adusă de extractul de ceai alb Himalayan, care o face preferată atât în rândul bărbaților cât și al femeilor. 

Condimentată cu pelin, piper și mosc, surprinde plăcut prin accentele persistente și nebănuite. O creație strălucitoare ce trezește un sentiment plăcut de relaxare, energie și armonie.

Apa de cologne Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc este parfum floral lemnos pentru femei și pentru bărbați potrivit pentru orice sezon.


Compoziția parfumului

Parfumul se deschide cu note florale de ceai verde și flori de portocal, condimentate cu pelin, bergamotă și portocală amăruie. 

Notele de mijloc păstrează secretul unui parfum unisex, prin accente oriental condimentate de piper negru, cardamom și coriandru. Baza parfumului persistă prin notele lemnoase, amestecate cu mosc și ambră.