VISELE LUCIDE cu extratereștrii și OZN-urile în timpul somnului semnificație și interpretare

Ai visat ca ai fost răpit de extratereștri? Ei bine, află că mulți oamenii au descris întâlniri bizare extraterestre care au loc într-o stare de vis lucid, iar oamenii de știință au încercat să le descifreze semnificația.

Un vis lucid , în care oamenii sunt parțial conștienți și își pot controla visele în timpul somnului, ar putea explica așa-numitele povești de răpire extraterestră, sugerează un studiu.

Cercetările asupra unor astfel de răpiri datează din secolul al XIX-lea; circumstanțele răpirilor sună adesea legate de starea de vis care declanșează sentimente de teroare și paralizie.

Oamenii de știință i-au determinat pe visătorii lucizi să viseze la întâlniri cu extratereștri sau obiecte zburătoare neidentificate ( OZN-uri ) și au descoperit că un număr mare dintre eu au raportat vise care seamănă cu descrierile reale ale presupuselor răpiri extraterestre. 

visele lucide cu ozn si extraterestii interpretare semnificatie

În timpul viselor lucide, subiecții sunt conștienți că visează și pot folosi apoi această conștientizare pentru a manipula ceea ce se întâmplă în vis. 

Aproximativ 55% dintre oameni experimentează vise lucide o dată sau mai multe în viața lor, iar 23% au vise lucide cel puțin o dată pe lună, potrivit unui studiu din 2016 publicat în revista Consciousness and Cognition.

Conversațiile cu extratereștrii de vis au avut loc în 26% din întâlniri, iar 12% dintre participanți au vorbit cu extratereștrii în visele lor și au interacționat fizic cu ei. OZN-urile au apărut în 28% din întâlniri, iar 10% dintre visătorii care au văzut OZN-urile descrise fiind aduși în interiorul unei nave spațiale extraterestre.

Dintre cei care și-au descris întâlnirile din vis cu OZN-urile ca fiind „realiste”, 24% au experimentat, de asemenea, paralizie în timpul somnului și frică intensă.

Sentimentele de paralizie, frică și neputință din visele lucide ii pot fi atât de puternice încât să estompeze linia dintre vis și realitate, așa că nu este de mirare că oamenii care au visat fără să știe, insistă că s-au întâlnit cu extratereștrii care i-au răpit și transportat cu OZN-urile.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu