ALIEN Goddess păreri forum parfumuri pentru femei oriental - floral. Compoziție, persistență și prețuri.

Trimiteți un comentariu
Păreri despre PARFUMUL original Mugler Alien Goddess Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Mugler

54% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Muglers. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Mugler Alien Goddess Eau de Parfum pentru femei este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Mugler Alien Goddess Eau de Parfum pentru femei are un miros echilibrat perfect între rafinament, sofisticare și originalitate. 

În plus, prețul de achiziție este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum.Cu siguranță nu veți trece niciodată neobservata in cazul in care veți utiliza acest parfum si veți fi apreciata pentru aroma care va înconjoară.

mugler-alien-goddess-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forumuri

Cu toate a parfumul replica semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

Autoarele parfumului Mugler Alien Goddess – parfumierele Marie Salamagne și Nathalie Lorson – l-au descris ca pe o îmbrățișare solară, radiantă și generoasă. Această apă de parfum vă poartă într-o lume mistică, unde zeița soarelui joacă rolul principal. Luminează întunericul, înfrumusețează lumea și devine darul ei vindecător.

Acest parfum din familia Alien vă conferă strălucirea orbitoare și energia pozitivă a razelor de soare. Vă învăluie într-un parfum inconfundabil și vă transformă într-o zeiță care celebrează și înnobilează lumea.

Mugler Alien Goddess este un parfum oriental, cu tonuri florale și lemnoase, lansat în anul 2021.

Umpleți-vă flaconul Alien Goddess oricând și oriunde ați fi, datorită sticluței reîncărcabile, și această apă de parfum unică va conferi talismanului dvs. o nouă viață.


Cum miroase parfumul de damă Mugler Alien Goddess

De la prima pulverizare și până la estomparea ultimei note, puteți anticipa o experiență pe trei niveluri, sub forma unor apariții radiante, miraculoase și, la final, intelectuale.

Primul oferă tonuri efervescente de bergamotă, conturate de cocos. 

Apoi își fac apariția florile albe de iasomie – simbol al feminității și al senzualității – și de heliotrop. 

Ultima fază a parfumului este dominată de vanilie și de cashmeran, care evocă pacea și speranța.

Apa de parfum oriental-florală ALIEEN Goddess lasă o urmă fațetată, cu cele mai glorioase ingrediente, care vă vor uimi simțurile cu cele trei revelații olfactive de mai sus.

Intelegerea „Notelor” parfumurilor:

Notele de baza sunt mirosurile subtile, care stau la baza parfumuri si apar doar dupa 30 de minute. Ele formează baza parfumului.

Notele de mijloc sunt vizibile in câteva minute si sunt „inima” parfumului. Pe masura ce Note de Vârf mai clare si mai proeminente se disipeaza, apr Notele de Mijloc. Acestea sunt cele mai rezistente si se amesteca cu Notele de baza.

Notele de varf sunt mirosurile percepute imediat, notele mai clare, mai stralucitoare si mai robuste care reprezinta perceptia initiala a parfumului.

Nu cumparati un parfum pe baza notelor de varf. 
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu