ANCA BUCUR biografie, soț, vârsta, zodie, înălțime, instagram

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia ANCA BUCUR și află care este înălțimea ei reală (1,70 m) și data nașterii. Câți ani are ANCA BUCUR (zodia Rac), cine este soțul și ei câți copii are. Cele mai frumoase poze cu ANCA BUCUR le gasiti pe pagina ei de Instagram @ancabucur.missfitness

Conform biografiei oficiale, Anca Bucur (vârsta 34 de ani) s-a nascut pe data de 20.iulie. 1987, Targu Mures. A crescut la casa, in satul Nazna alaturi de familia ei pana la varsta de 7 ani. A avut o copilarie frumoasa, juca fotbal cu baietii, se scalda in Mures, și se “cocota ” zilnic in nucul din curte.

La varsta de 8 ani Anca Bucur a fost admisă la renumita scoala de gimnastica de la Deva.

A facut parte din Lotul National de junioare la Constanta si a castigat medalia de bronz la categoria trio si locul 4 la Campionatele Mondiale (Sofia).

S-a retras din gimnastică în urma unei accidentări urâte ( ruptura de ligamente la umarul drept).

anca bucur wiki inaltime varsta greutate exercitii

În anul 2008 Anca Bucur s-a mutat in Cluj-Napoca unde a inceput sa lucreze ca instructor de aerobic la World Class si a studiat sportul in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport.

În 2010  a participat la primul ei concurs de Fitness in Miami unde s-a clasat pe locul 5 in lume. 

În 2011 Anca Bucur a devenit pentru prima oară Miss Fitness Universe

In anul 2017 Anca a cucerit al 5-lea titlu mondial la categoria profesioniștilor  - Miss Fitness Universe - Miami

Anca Bucur este în acest moment una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România.

Sportul este totul pentru ea, mai ales că așa și-a cunoscut și și-a cucerit și soțul, pe Dragoș Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în 2014.

Anca Bucur și Dragoș Ionescu au împreună 2 copii, un băiețel pe nume Rareș și o fetiță, Ana.

Anca este unul dintre acei oameni care se trezeşte dis de dimineaţă şi se îndreaptă spre obiectivele pe care le are de parcurs cu rigoare, disciplină şi dragoste. 

Munca, determinarea, forţa fizică, forţa mentală, şarmul, inteligenţa şi tactul i-au adus multiple satisfacţii şi recunoaşteri la nivel mondial dar și în plan personal.

Anca Bucur spune că NU urmează un regim alimentar, ci are un stil de viata sanatos. 

A invatat foarte multe despre alimente, cum sa le asocieze, ce ii face bine si ce nu. Si-a setat cateva reguli si încearcă sa le incalce cat mai rar
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu