BESTKIDS.ro păreri forumuri cele mai bune magazine cu produse pentru copii la prețuri mici

Trimiteți un comentariu
Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.BestKids.ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul BestKids.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

bestkids.ro pareri forumuri recomandari magzine pt copii

Am analizat în principal recenziile legate de interese precum: Bestkids scaune auto, Bestkids  jucării biciclete și triciclete, Bestkids piscine și leagăne.

Interfața site-ului bestkids.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Lansat pe 1 iunie 2007 magazinul online BestKids.ro si-a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii - de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. 

Adresat copiilor si parintilor de toate varstele. Rapid, sigur si eficient - produsele cumparate sunt impachetate si ajung in cel mai scurt timp la destinatie. 

Ideal pentru a face un cadou celor dragi din tara, dar si util parintilor sau persoanelor a caror activitate zilnica nu le permite cautarea acestor produse in magazinele de specialitate. Si toate acestea la cel mai bun pret.

Toate produsele vândute pe BestKids.ro beneficieaza de garantie pe o perioada de 2 ani de zile, iar in aceasta perioada veti beneficia de reparatii gratuite. 

Cupoanele de reducere BestKids le puteti aplica in alte promotii, mai putin pe produsele din categoria “Lichidari de Stoc”. 

Trebuie sa retineti ca cupoanele de reducere nu se aplica taxei de transport. Nu puteti aplica mai mult de un cupon de reducere pe comanda

Pe blog-ul magazinului găsiți articole interesante legate de produse, cum să alegeți o jucărie, idei de cadouri, etc. 

Magazinul BestKids.ro are în oferta sa curentă și produse resigilate.

Principalele categorii de produse comercializate pe www.bestkids.ro sunt:

  • Accesorii bebe
  • Jucării, Jocuri și Jucării de exterior/gradină
  • Igiena, Siguranță și Alimentație
  • Articole Gravide și Mămici
  • Camera Copilui
  • Școală și Grădiniță
  • Idei de Cadouri
VEZI AICI PREȚURILE ȘI REDUCERILE BESTKIDS

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu