BOTTEGA VERDE păreri magazine cu produse cosmetice naturale apreciate pozitiv pe forumuri

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile de pe forumuri ale clienților care au achiziționat produse din magazinul online bottegaverde,ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul www.bottegaverde.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,30 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

La momentul analizei, peste 73500 persoane apreciau pagina de Facebook Bottega Verde România!

bottega verde pareri forum magazine de cosmetice naturale si parfumuri

Bottega Verde Romania stie ca frumusetea este naturala atunci cand ingredientele sunt atent selectionate din zonele lor de orignine, iar traditia si pasiunea pentru calitate se imbina armonios cu inovatia, de aceea clienții apreciază în comentariile lor faptul că este un brand unic care ne duce spre frumusetea adevarata naturala, in natura italiana.

Fiecare fiecare dintre ingredientele naturale au fost atent studiate, iar beneficiile nenumarate si neasemuite au fost grupate in game de produse, dedicate unei ingrijiri speciale. 

Pe langa ingrijirea dedicata, produsele Bottega Verde sunt un adevarat rasfat al simturilor, parfumurile lor sunt o betie de nuante, senzatii electrizante, seducatoare, atemporale. 

Clientii fideli ai produselor Bottega Verde au descoperit capacitatile deosebite ale produselor naturale, iar folosirea lor a devenit practic un ritual de infrumusetare. 

Nu este de mirare ca fidelii clienti din Romania au facut tot posibilul sa detina produsele Bottega Verde chiar si atunci cand acestea nu se gaseau de vânzare in Romania. 

Acum acestea pot fi cumparate in magazinul online www.bottegaverde.ro, cu toate ofertele, cadourile speciale si preturile cele mai bune. 

Bottega Verde Romania stie ca frumusetea este naturala atunci cand ingredientele sunt atent selectionate din zonele lor de orignine, iar traditia si pasiunea pentru calitate se imbina armonios cu inovatia. 

Produsele Bottega Verde sunt caracterizate de un rafinament plin de naturalete, sunt alegerea femeilor care in definirea propriului stil stiu sa combine intelept cele mai bune traditii cu inovatia. 

Specialistii Bottega Verde considera ca frumusetea este naturala atunci cand se inspira si reproduce culorile si aromele din natura. 

Natura este plina de culori si parfumuri superbe, care in Bottega Verde se transforma in palete de fard, rujuri inovatoare si parfumuri cu arome de neuitat, inspirate de natura mediteraneana.

VEZI AICI PREȚURILE BOTTEGA VERDE

Cum se face Returul produsele Bottega Verde

Clientii www.BottegaVerde.ro pot returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii: 

a) Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
b) Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
c) Produsele prezinta defecte de fabricatie;
d) Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile calendaristice prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

ATENTIE: Bottega Verde va oferă dreptul de a returna un produs in termen de 21 zile calendaristice daca sunteti membru BV Club nivel 1, 30 zile calendaristice daca sunteti membru BV Club nivel 2 si 45 zile calendaristice, daca sunteti membru BV Club nivel 3, diferit de cele 14 zile calendaristice specificate conform legislatiei in vigoare!

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.