Treceți la conținutul principal

Câștigători concurs MILKA 2021 Televizor Samsung Smart TV 43. Regulamentul și lista câștigătorilor pe promo.milka.ro

Anunțarea câștigătorilor concursului MILKA 2021 ”Savurează gustul momentelor tandre” se va realiza prin publicarea acestora pe pagina promo.milka.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii ultimului castigator.

Pentru fiecare premiu se va desemna anterior inceperii concursului MILKA, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 3). 

Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzător perioadei Campaniei. 

In total vor fi extrase 

• 25 de momente norocoase pentru premiile constand in „Televizor Samsung Smart TV 43” + Sound Bar Samsung”, 

• 75 de momente norocoase pentru premiile constand in „Espressor cafea Philips” 

• 125 de momente norocoase pentru premiile constand in „Multicooker Tefal One Pot”.

lista castigatori concurs milka 2021 televizoare samsung

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile daca Participantii desemnati castigatori nu indeplinesc conditiile de validare sau in cazul in care nu sunt suficiente inscrieri in Campanie.

Premiile acordate in cadrul concursului MILKA 2021 ”Savurează gustul momentelor tandre” vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe pagina
MAI POTI CITI