Cosmina Scăunașu biografie, vârstă, studii, iubit, Instagram, noua asistentă Acces Direct

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia Cosmina Scăunașu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Cosmina Scăunașu și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu Cosmina Scăunașu de pe pagina ei de Instagram @cosmina_scaunasu

În vârstă de 33 de ani Cosmina Scăunașu a reușit să îi cucerească pe admiratorii emisiunii încă de la prima sa apariție într-un platou de televiziune.

Cosmina Scăunașu este o nativă a zodiei Taur, este născută și trăiește în București, are 1, 73 m înălțime.

Referitor la wiki-ul amoros personal a noii asistente de la Acces Direct, vă spunem că momentan Cosmina Scăunașu este singură, nu are o relație, și nu este căsătorită. Deci... este liberă de orice obligații!

biografie wiki cristina scăunașu acces direct

Cosmina Scăunașu este cea care va ocupa scaunul din platoul de la „Acces Direct”, chiar dacă până acum a stat doar în fața unui calculator, în birou, fiind administrator al unei societăți comerciale.

Mirela Vaida a avut și un mesaj pentru noua ei colegă de platou.

cristina scăunașu poze rare iubite pe instagram

Am găsit asistenta. Am căutat-o de vreo două săptămâni și voi ați fost cei care ați ales-o. Asistenta noastră are un nume predestinat. Ea a și spus acest lucru. O cheamă Cosmina, ca pe fosta noastră asistentă, dar și Scăunașu, pentru că ea practic știe că numele este predestinat. Și dacă nu ai știut, sper să îți dăm o veste bună și să ne vedem cu bine la muncă, în fiecare zi”.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu