CREMA VV69 păreri forumuri Crema CAVIAR PREMIUM DE LUXE. Beneficii și mod de utilizare.


Analizând părerile și recenziile de pe forumurile cu topicuri despre cea mai buna crema antirid cu caviar după 40 ani, se observă că opiniile clienților despre Crema  VV69 Caviar Premium Luxe Cream Milano sunt neomogene ca distribuție.

Chiar dacă în mare parte părerile despre Crema  VV69 Caviar Premium Luxe Cream sunt pozitive, există și multe opinii negative care țin să evidențieze faptul că prețul (150 lei) este unul mare și că acest produs cosmetic nu se găsește de vânzare în farmacii.

Adevărul este că în acest moment, Crema  VV69 Caviar Premium Luxe Cream  poate fi cumpărată online direct din magazinul online al distribuitorului la REDUCERE, ea având un preț de aproximativ 49 lei (fără taxele de transport)!


Acestea fiind spuse, să ne facem o părere despre beneficiile și proprietățile terapeutice ale cremei VV69 Caviar Premium Luxe Cream, despre compoziție și modul să corect de utilizare.

Extramall ro crema cu caviar vv69 milano pareri forumuri

Crema W69 CAVIAR PREMIUM DE LUXE este un produs cosmetic deosebit de îngrijire și de protecție, o adevărată sărbătoare pentru simțurile dumneavoastră, iar experiența folosirii ei poate deveni un răsfăț și un ritual de înfrumusețare în același timp.

Crema este una intens hidratantă, care ajută tenul să capete fermitate, luminozitate și îi oferă substanțele nutritive de care are nevoie pentru a se proteja.

Este concepută și potrivită pentru orice tip de ten, iar utilizarea ei zilnică  menține nivelul ideal de umiditate al pielii .

Tratamentele cosmetice faciale cu caviar sunt bune pentru regenerare, hrănire și combaterea semnelor de îmbătrânire.

Principalele calități și proprietăți ale extraxctului de caviar din crema W69 CAVIAR PREMIUM LUXE sunt puterea hidratantă și cea antioxidantă a tenului, virtuți ce îl fac extrem de util în combaterea primelor efecte ale îmbătrânirii – nedoritele și neplăcutele riduri.

Caviarul este folosit cu succes și in domeniul cosmetologiei datorita faptului că extractul de caviar conține aminoacizi, săruri minerale, proteine și elemente nutritive care nu doar hrănesc pielea, dar îi conferă acesteia suplețe și fermitate. 

Deasemenea trebuie subliniat faptul că extractul de caviar nu provoacă alergii și că este asimilat de către toate tipurile de ten, indiferent de vârstă.

Aceasta cremă antirid pe bază de caviar va stimula chiar și pielea cea mai obosită, deoarece mineralele și extractele de caviar pătrund adânc în piele și o lasă mai netedă, mai tânără și plină de energie

Mod de utilizare Crema  VV69 Caviar Premium Luxe Cream

Se aplică dimineața și seara, pe tenul curat și tonificat. 

Din considerente igienice, aplicați întâi crema pe vârfurile degetelor, după care masați ușor fața, gâtul și decolteul, din centru spre exterior. 

Evitați să atingeți zona ochilor.