eArome.ro păreri magazin cu uleiuri esențiale terapeutice pure apreciat pozitiv pe forumuri și grupuri

Trimiteți un comentariu
Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.earome.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul www.earome.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,45 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,45 din 5
• Serviciu clienți - 4,35 din 5
• Politica de returnare - 4,25 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.earome.ro este una prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează în materie de uleiuri esențiale. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

eArome.ro este un magazin online de aromaterapie și produse complementare. 

păreri earome.ro magazin uleiuri esențiale zenn

Uleiurile esențiale comercializate de eArome.ro sunt 100% pure, naturale, terapeutice, majoritatea provenind din surse ecologice. 

eArome.ro a fost primul magazin online care a pus la dispoziția clienților săi analizele chimice ale uleiurilor esențiale, drept garanție a purității acestora.

eArome.ro vinde de asemenea și alte produse din domeniul aromaterapiei: amestecuri de uleiuri esențiale, difuzoare și nebulizatoare, accesorii (inhalatoare, brățări etc), materiale informative (ghiduri de folosire), uleiuri vegetale etc.

Clienții și cumpărătorii apreciază în principale aspectele următoare: 

• Transparența purității uleiurilor esențiale oferite

• Sutele de recenzii de 5 stele, oferite de clienții care folosesc constant produsele eArome

• Livrare rapidă (24-48 h) oriunde în țară

• Condițiile de depozitare sigure, igienice, conform recomandărilor specialiștilor în domeniu

• Stocul produselor afișat în timp real

• Program de fidelizare a clienților

• Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei

• Reducere la plata cu cardul

Pentru a beneficia de programul de fidelitate puncteArome, e necesar să ai un cont pe site. Contul poate fi creat doar la finalizarea unei comenzi, prin bifarea căsuței ”Creează cont”.

După ce ai cont, vei primi puncteArome la fiecare comandă, la fiecare recenzie scrisă din contul tău etc.

VEZI AICI PREȚURILE eAROME

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu