EXTRAMALL.ro păreri forumuri: produse de calitate pentru toată lumea la un preț accesibil

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online   a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul   bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Platforma extramall.ro ofera solutii de casa, sanatate si bucatarie pentru toate buzunarele. Imbunatățesc constant ofertele si investesc in popularitatea produselor prin sustinere de spoturi TV de teleshopping.

pareri www.extramall.ro forum produse de calitate la preturi bune

www.extramall.ro promovează  marci 100% autentice din Creta cum este produsul vedeta Aloe di Creta pana la produse de utilitate generala cum ar fi razatoare 3 in 1, gratare electrice, sarma-roll, lenjerii si pilate, perne din bambus, produse de gradinarit

Echipa Extramall International Group srl isi alege produsele după standarde înalte de calitate și controlul evaluării bazate pe filosofia “produse de calitate pentru toata lumea”. 

Având experiența de partea lor cei de la Extramall au introdus în produsele lor esențele benefice și extractele de caviar, aloe, calendula, rodie și alte ingrediente naturale, ceea ce face ca acestea să fie de o calitate excepțională, la un preț accesibil tuturor. 

Vizitatorii online Extramall beneficiază de o navigare fără probleme, de tranzacții securizate și de o gamă largă de produse gata de livrare, la prețuri unice, la doar câteva clicuri distanță de ușa lor.

VEZI AICI PREȚURILE ȘI PROMOȚIILE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.