FLIP.ro România păreri bune pe forumuri. Telefoane Second Hand verificate la cele mai bune prețuri de incredere.

Principala concluzie din analiza părerilor de pe forumuri,este că Flip.ro e marketplace-ul dedicat telefoanelor Second-Hand & Reconditionate care a schimbat modul in care vindem si cumparam telefoane într-unul usor, sigur si perfect transparent. Si... FLIP.ro este de incredere mai ales dupa ce 
eMag a investit 1,5 milioane euro!!!

Fiecare telefon vândut pe FLIP este insotit de o garantie de 12 luni, drept de retur de 14 zile si transport gratuit, astfel incat experienta ta de cumpărare sa fie la fel ca atunci cand cumperi un telefon nou, iar acest lucru este extrem de apreciat în comentările clienților.

O altă dovada ca merita sa incerci serviciile Flip.ro o reprezinta cele peste 1200 de recenzii pozitive de pe Facebook, Google si site.

Cu marketplace-ul dedicat telefoanelor Second-Hand & Reconditionate Flip, nu-ti mai bati capul cu vanzarea vechiului telefon.  Aceștia se ocupă de telefon indiferent de conditia in care se afla. 

flip.ro romania pareri forum telefoane second hand si recondiționate


Il verifică, il repară dacă este cazul si se ocupam de tot procesul de vanzare.

Cum vând un telefon online pe FLIP.ro

Sa vinzi prin Flip este mult mai simplu decât sa mergi la magazin. Ai doar trei pasi de facut:

1. Răspunzi online la câteva întrebări despre telefonul tau si afli instant cat valoreaza!

2. Le spui data si intervalul orar la care sa ajunga curierul pentru a ridica gratuit telefonul tau si a-l livra catre Flip!

3. Odata trimis telefonul, treaba ta s-a terminat!

Cum îți primești banii pe FLIP.ro

Tehnicienii experimentați de la Flip vor verifica tehnic telefonul tau, il vor curata, fotografia, impacheta si posta la vanzare! 

In functie de metoda de vanzare pentru care ai optat, iti vei primi banii la 1-2 zile dupa verificarea acestuia (vânzarea instanta) sau atunci când acesta s-a vândut (vânzarea normală).


Chiar daca nu vrei să îți vinzi telefonul, ci ești în căutarea unui telefon Second-Hand & Reconditionat la un preț cât mai bun și într-o stare tehnică bună. Flip.ro îți poate veni în ajutor.

Iată câteva motive pentru care sa-ti cumperi urmatorul telefon de pe Flip reprezintă cea mai buna varianta:

• Toate telefoanele trec printr-o inspectie tehnica hardware si software pentru a ne asigura ca sunt 100% functionale si ca merg fara cusur!

• Ai garantie de 12 luni la orice telefon achizitionat!

• Ai 14 zile drept de retur, indiferent de motivul care te-a facut sa te razgandesti.

• Ai transport gratuit!
Ai reduceri de pana la 60% fata de pretul aceluiasi telefon nou, in magazin!
noriel.ro