GaleriaCreativ.ro păreri bune pe forumuri unde clienții apreciază prețurile mici și livrarea rapidă

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.GaleriaCreativ.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul  GaleriaCreativ.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,45 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,25 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului GaleriaCreativ.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

galeria creativ pareri produse opinii preturi

Magazinul online, GaleriaCreativ.ro pune la dispozitie materiale si idei pentru artisti plastici, decoratori si mestesugari.

Sunt diverse categorii de persoane care au nevoie de aceste materiale: profesionisti, amatori, persoane care ocazional vor sa se rasfete cu o ora de creatie, educatori si parinti care prin activitatile de lucru manual ii ajuta pe copii sa isi dezvolte motricitatea, simtul practic si cel artistic.

Minunata echipa a Galeriei Creativ va insoteste in alegerea produselor pe care vi le doriti si va indruma in realizarea obiectelor visate, in cadrul atelierelor de creatie.

Timp Livrare în Braşov, București și toată țară:

În București și celelalte localități din România livrăm coletele prin firmele de curierat rapid.
 
Toate comenzile plasate până la ora 12 vor fi expediate în aceeași zi și se vor livra în termen de 24-48 ore.

Comenzile plasate după ora 12 vor fi expediate în cursul zilei următoare.

VEZI AICI PREȚURI GALERIA CREATIV

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.