goodscents.ro păreri bazate pe recenziile clienților - un magazin de încredere cu prețuri accesibile

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online goodscents.ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul goodscents.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,20 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,25 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

GoodScents.ro sunt prezenti in mediul online din anul 2013 . Au avut până în acest moment mai mult de 5000 de clienti.

pareri goodscent.ro forum magazine online cu produse de parfumare profesionale

In cei 8 ani de activitate au testat produsele si au ales sa vândă doar produse  premium, profesionale.

Produsele comercializate pe GoodScents.ro sunt cunoscute ca fiind produse de calitate, premium, profesionale de la  branduri precum  California Scents Professional USA, Good Scent, CWS Boco.

Preturile produselor sunt mici in comparatie cu concurenta fiind astfel sunt accesibile clientilor

Costuri de transport incepand de la 16 lei  pentru primele 3 kg. Comenzile ce depasesc 3 kg se livreaza gratuitin orice localitate din Romania.

Livrează produsele in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare pentru client.

Referitor la produse,, GoodScents.ro  vinde o gama diverificata de produse profesionale de parfumare (aparate de parfumare prin nebulizare la rece si mai mult de 70 parfumuri pentru aceste dispozitive,dispenser pentru spray aerosol si mai mult de 70 rezerve odorizant spray pentru camera pentru acest aparat, odorizant cu pulverizator, aparate de parfumare cu ventilator si rezerve, parfum concentrat pentru rufe) .

VEZI AICI PREȚURILE GOODSCENTS

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.