LISTA cele mai recomandate si serioase MAGAZINE de cosmetice online și Beauty din România

Iata o lista cu cele mai recomandate si serioase magazine de cosmetice, îngrijire personală și frumusețe după numărul de păreri pozitive de pe forumuri in care iti poti face cumpărăturile tale online în deplină siguranță.

Preţuri mai bune. Magazinele online au costuri de funcţionare mult mai reduse decât magazinele clasice (staționare), ceea ce se reflectă în produse mult mai ieftine către clientul final. Sunt eliminate astfel chiriile cu magazinul, cheltuieli pentru amenajarea spaţiului, autorizaţii de funcţionare, cheltuieli cu personalul din magazin, precum şi cheltuieli cu utilităţile.

Cele mai bune magazine online de BEAUTY - Îngrijire personală și frumusețe


NAISLUP.ro - Pe NailsUp se vinde o gama larga de produse pentru manichiura si pedichiura. Focusul  principal este pe oja semipermanenta, dar pe site mai găsiți si aparatura profesionale, ustensile pentru unghii cat si alte produse complementare. Magazinul este live din 2018.

lista cele mai bune si serioase magazine de cosmetice online din romania

NOTINO.ro - Pe Notino.ro găsiți mereu cele mai mici preturi pentru parfumuri și produse cosmetice! De aseemenea, pe lângă parfumuri de lux, oferta de produse include și o gamă largă de cosmetice de îngrijire a pielii, a părului si a danturii, cât și produse pentru machiaj, protecție solară sau cu efect de bronzare. Î

BESTVALUE.ro - BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, parfumuri niche, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii. Comercializează branduri premium si de lux si adaugam periodic in portofoliul nostru branduri noi cu renume international.

BASEONE.ro -  comercializeaza o gama variata de produse de manichiura cum ar fi seturi de unghii pentru incepatori,geluri de constructii Base One ,geluri color Semilac,oje soak off CANNI , expediază comenzile venite pana in ora 12 in aceiasi zi lucratoare prin GLS cu plata ramburs.

REMEDIU.ro - Remediu.ro este un magazin online de top care oferă un catalog complet de produse naturiste, bio, suplimente alimentare sau pentru sportivi, dar și obiecte de aparatură medicală sau produse naturale de uz casnic, dedicate persoanelor interesate de un stil de viață sănătos.

FARMEC.ro - Farmec este în top 10 branduri iubite de români, ocupând poziția 2. Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria cosmeticelor, produsele Farmec se remarcă prin calitate și rezultate imediat după utilizare.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.