MAXMED.ro păreri forumuri magazine cu suplimente alimentare 100% naturale

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online MAXMED.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul MAXMED.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,25 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,30 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Firma MaxMed, cu o experiență de peste 10 ani în România, importă și comercializează suplimente alimentare 100% naturale, în special pentru diferite probleme legate de viața intimă de cuplu.

pareri maxmed.ro forum plafare online suplimente naturiste

Comenzile în valoare de peste 200 de lei au livrarea gratuită și discretă prin curier sau în Easybox.

Comenzile plasate și confirmate în intervalul luni - joi, până în ora 15:00 sunt livrate în termen de 24-48 de ore. 

Comenzile plasate vineri până la ora 12:00 se vor livra ori sâmbătă, dacă se cere de client și dacă există posibilitatea de a livra sâmbătă în localitatea de destinație, ori luni. Comenzile care intră vinerea după ora 12:00, sâmbătă sau duminică, se vor livra marți.

Acest site poate conține informații de ordin general referitoare la diverse afecțiuni medicale și la tratamentul acestora. Asemenea informații sunt oferite strict cu titlu informativ și nu sunt menite a substitui sfaturile oferite de medici sau de alți profesioniști din domeniul medical. Nu folosi informațiile oferite pe acest site în scopul diagnosticării unei probleme de sănătate sau a unei afecțiuni. Consultă întotdeauna medicul sau farmacistul în astfel de cazuri.

VEZI AICI PREȚURI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.