Mireasa, sezonul 4 biografii concurente de la Ana Maria Punga, Andrada Letcanu la Raluca Făt și Alina Rusu

Vezi wiki, biografie toate concurentele de la MIREAZA Sexonul 4, 2021

1. Cine e Raluca Fat de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Raluca Fat are vârsta de 23 de ani și este din Baia Mare. Concurenta a venit la Mireasa, sezonul 4, fiind hotărâtă să se căsătorească. 

Raluca Fat spune că i-a plăcut foarte tare de Alin din sezonul 3 pentru că ”este calm, micuț de statură ca și mine”. În general, spune că o interesează sufletul la un bărbat, aspectul fizic nu prea

2. Cine e Andrada Letcanu de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Andrada Letcanu are 24 de ani și este din Curtea de Argeș. Din punct de vedere profesional, concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a absolvit o școală de asistente medicale.

Andrada a fost susținută de cea mai bună prietenă, dar și de familie, ca să vină la Mireasa, sezonul 4. La prima întâlnire cu mamele din casa Mireasa, concurenta a declarat că are nevoie de un bărbat cu multă răbdare pentru că poate fi dificilă, uneori.

concurente mireasa 4 biografie varsta studii

3. Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Mihaela Constantin are vârsta de 23 de ani și este din Călărași. Concurenta a venit la Mireasa, sezonul 4, ca să își întemeieze o familie.

Mihaela Constantin, concurenta de la Mireasa, sezonul 4, a studiat la Universitatea București și a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență socială. Momentan nu are un loc de muncă, dar a lucrat în București ca funcționar și a făcut voluntariat

4. Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Anca Sânpetrean s-a născut pe 20 aprilie 1994 la Tg Mureș. Când era mică, concurenta de la Mireasa, sezonul 4, visa să devină polițistă, precum sora sa.

Anca Sânpetrean a fost căsătorită până în luna iunie a acestui an. Din punct de vedere profesional, Anca a urmat un liceu cu profil protecția mediului și o școală postliceală de asistente medicale.

5. Cine e Ana Maria Mariuța de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Ana Maria Mariuța are vârsta de 24 de ani și este din Vâlcea. Se descrie drept o persoană ambițioasă amuzantă și o fire veselă.

Concurenta de la Mireasa, sezonul 4, pune preț pe sinceritatea bărbatului de lângă ea, de aceea caută un iubit care să nu o mintă.

”Vreau ca alesul meu să fie sincer și să fie lângă mine, atât”, a mai spus concurenta.

Ana Maria Mariuța este dispusă să se căsătorească la Mireasa, sezonul 4, iar de data aceasta, familia o susține.

6. Cine e Alina Rusu de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Alina Rusu este concurenta de la Mireasa, sezonul 4, care și-a încercat norocul și în sezonul anterior, însă dragostea nu i s-a arătat. Totodată, Alina a mai participat la emisiunea ”Râmân cu tine”, dar și ”Roata norocului” de la Kanal D.

Alina de MIreasa 4, locuiește în Italia, adoră să călătorească, să joace tenis, să meargă la sală și să danseze pe reggaeton.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori

7. Cine e Isidora Petrovic de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Isidora Petrovic are vârsta de 25 de ani, vine din Serbia, dar locuiește în Timișoara, acolo unde studiază la Facultatea de Business și Management.

În trecut, Isidora Petrovic a avut nevoie de terapie, după ce s-a despărțit de iubitul său.

8. Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Alexandra Adelina Tătucu s-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. Concurentei de la Mireasa, sezonul 4, i se spune Alexandra, deși nu este numele său din buletin, fiindcă vrea să păstreze viu numele bunicului său, Alexandru, cu care a avut o relație specială,

9. Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4, biografie, vârstă, înălțime, studii

Ana Maria Punga are vârsta de 26 de ani și este din București. Concurenta de la Mireasa, sezonul 4, lucrează ca asistent de vânzări.

Ana Maria Punga se simte pregătită să facă pasul cel mare, iar prietena sa cea mai bună și părinții au susținut-o în ceea ce privește participarea sa la Mireasa, sezonul 4.