ookee.ro păreri forumuri magazin online de jucării apreciat în recenziile clienților

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online de jucării OOKEE.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul de jucării ookee.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,30 din 5
• Politica de returnare - 4,25 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Lansat din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii ookee.ro este permanent fidel crezului sau - educatia prin jocuri si jucarii creaza zambete care vor dainui. 

Cu o prezenta de 10 ani in Romania, magazinul online de jucarii www.ookee.ro incearca sa aduca permanent pe piata jucarii educative din branduri renumite.

ookee.ro pareri magazin jucarii de exterior ieftine

Ookee.ro a selectionat si pastrat cele mai calitative jucarii, incercand sa ofere cleintilor pe langa o selectie variata un raport bun calitate pret. 

Lista brand-urilor de jucării care pot fi cumpărate de pe www.ooke.ro

Melissa&doug Romania Jucarii clasice din lemn, puzzle-uri, jucarii de arta si creatie, articole pentru desen si pictura si jucarii. Melissa&Doug este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din Statele Unite; 

Miniland Jucarii educative care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Jucariile sunt de calitate premium, cu o valoare educationala bogata, foarte rezistente, fiind concepute inclusiv pentru utilizarea in colectivitati de copii - crese, scoli, gradinite, programe after-school, sali de asteptare.

Mattel, legendarul brand cu o colectie impresionanta de jucarii pentru toate varstele

Jucarii din lemn. Casute pentru papusi, trenulete, garaje. Jucarii de exterior din lemn de cedru, spatii de joaca si casute cu design exclusivist.

Fungoo este unul dintre producatorii renumiti de spatii de joaca din Europa - spatii de joaca de exterior, solide, gata vopsite, modulare

DunsterHouse UK - complexe de joaca din lemn, cu garantie 10 ani. Design exclusivist, rezistenta mare in timp.

Androni Giocatoli - Jucarii pentru apa si nisip, seturi de joaca din plastic, jucarii de rol, masini de jucarie.

Moje Bambino Polonia - produse pentru gradinite si scoli.

Beleduc Germania - jocuri, puzzle, obiecte de decorat si papusi de mana pentru uz individual si pentru gradinite, scoli si ateliere de creatie.

Goki - Jucariile din lemn Goki se remarca prin atenta detaliere, varietatea si aportul educativ.

Collecta - Figurine cu detalii si executie ireprosabile, pictate manual. Cu peste 500 de figurine diferite, Collecta este unul dintre cele mai populare branduri de figurine din lume.

FatBrainToys - Jucarii ingenioase de construit, IQ games.

KBT - Cel mai mare producator de accesorii pentru spatiile de joaca, tobogane, leagane si balansoare.

BrainBox - jocuri si jucarii educative in limba romana.

Ookee Jump - Trambuline "Carbon" cu o rezistenta sportita si un raport foarte bun calitate pret.

BS toys - Jucarii si jocuri HQ care ne amintesc de jocurile copilariei. Clasice precum si extrem de futuriste, aceste jocuri sunt extem de indragite de cei mici. Majoritatea jocurilor se pot juca atat afara cat si in interior.

Heutink Olanda - jucarii educative create de profesori si psihologi, materiale de creatie pentru gradinite si scoli.

Playbox Suedia - produse de arta si creatie pentru uz individual si pentru colectivitati de copii.

KeelToys - jucarii de plus foarte variata.

SpartanSport - articole sportive, trambuline, saniute si mutle altele.

VEZI AICI PREȚURI JUCĂRII OOKEE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.