Parfum SANGADO ORHIDEE NEAGRA păreri parfum replică lăudat pe forumuri pentru persistență

Păreri despre PARFUMUL replică SANGADO ORHIDEE NEAGRA  pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Sangado.

56% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul  Sangado. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca parfumul SANGADO ORHIDEE NEAGRA este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul SANGADO ORHIDEE NEAGRA are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

În plus, prețul de achiziție este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum.Cu siguranță nu veți trece niciodată neobservata in cazul in care veți utiliza acest parfum si veți fi apreciata pentru aroma care va înconjoară.

parfum sangado orhidee neagra păreri forumuri


Informații despre Parfumul SANGADO ORHIDEE NEAGRA

O creatie cu o personalitate puternica - cu totul deosebita in lumea parfumurilor. Orhideea neagra este o aroma complexa, catifelata si ultrafeminina. 

Este un parfum super intens, care se simte in jur de ceilalti pentru o perioada indelungata. Evoca rafinament si senzualitate.

Are o persistență de aproximativ 8 -10 ore.

Cum miroase

Note principale - ciocolata mexicana, trufe, paciuli

Note de vârf  - iasomie, gardenie, ylang-ylang, bergamot, lamaie de Amalfi, mandarina, coacaze negre si trufe

Note de inimă - condimente, note fructate, lotus, orhidee, gardenie, iasomie si ylang-ylang

Note de bază vetiver, lemn de santal, paciuli, ambra, tamaie, vanilie, ciocolata mexicana si mosc alb

Tipuri de parfumuri

Parfumurile pentru femei vin in concentratii diferite, fiecare cu un nume diferit. Cu cat este mai mare concentratia, cu atat parfumul este mai puternic si mai durabil.

Eau Fraiche – Acesta contine de obicei 1 pana la 3% concentratie si va dura pana la 3 ore.
Apa de Koln – Aceasta contine de obicei 2 pana la 4% concentratie si va dura pana la 3 sau 4 ore.
Apa de toaleta – Aceasta contine de obicei 5 pana la 15% concentratie si va dura pana la 6 ore.
Eau de Parfum – Acesta contine de obicei 15 pana la 20% concentratie si va dura pana la 8 ore.
Parfum Extrait – Acesta contine de obicei 20 pana la 30% concentratie si va dura pana la 12 ore si mai mult.

Cum sa cumperi un parfum pentru femei

Cand mergeti la cumparaturi pentru parfum, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa faceti alegerea corecta:

Este nevoie de timp pentru a gasi parfumul potrivit. Acordati-va cel putin o ora, astfel incat sa aveti mai mult timp pentru a testa fiecare parfum – nu doar notele de varf de durata scurta, ci si notele de baza mai aprofundate care necesita timp pentru a se maturiza.

Nu pulverizati direct pe piele. Primul test pe un blotter, pulverizand de la 5 inci distanta si oferind aproximativ 30 de secunde pentru parfumul sa se usuce. Acest lucru va da alcoolului timp sa se evapore si notele de mijloc sa iasa. Pulverizarea pe piele este testul final pentru a restrange ultimele doua sau trei optiuni.

Nu puneti blotterul pe nas, ci adulmati-l usor de la distanta. Orice contact cu pielea dvs. ar putea depune molecule parfumate care ar putea interfera cu capacitatea dumneavoastra de a mirosi alte parfumuri.

Poate ca nu ti-au placut parfumurile florale, condimentate sau citrice din trecut. Ofera-i totusi simtului mirosului o sansa de a incerca și lucruri noi si s-ar putea sa fii surprinsă  de combinatiile de parfumuri care functioneaza.

Mirosiți întotdeauna boabele de cafea intre testarea diferitelor parfumuri. Acesta va neutraliza alte molecule de miros de parfum. A lua o inghititura de apa intre mirosuri poate ajuta, de asemenea, la refacerea simtului mirosului.