PLASTURI abdominali pentru SLĂBIT păreri forumuri plasturi care absorb grăsimea

Să ne facem o părere despre Plasturi de slăbit cu efect de liposuctie ALIVER, care au fost conceputi pentru arderea grăsimii din jurul abdomenului, coapselor, feselor, bratelor sau acolo unde este nevoie.

Pe forumurile studiate, plasturi abdominali care absorb grăsimea Aliver au primit atât recenzii pozitive cât și negative, însă majoritatea părerilor sunt bune, fără însă a exagera eficiența acestor plasturi abdominali pentru slăbit.

Potrivit instrucțiunilor de utilizare, plasturele de slabit pentru zona abdominala si liposuctie ALIVER reprezinta o modalitate simpla si sanatoasa prin care puteti pierde in greutate. Plasturii sunt realizati dintr-un material moale la atingere si contin extracte din plante naturale.

Fara efort fizic si fara produse carfe pot provoca efecte nedorite pe corp, prin intermediul plasturilor pentru slabit ALIVER, puteti obtine un abdomen subtire si plat.

pareri plasturi abdominali care absorb grasimea

Plasturele pentru slabit si liposuctie ALIVER este cel mai bun arzator de grasimi cu efecte termogene puternice pentru o pierdere maxima de grasime si un corp subtire si tonifiat. Actioneaza si in timp ce te odihnesti/dormi!

Plasturii abdominali Aliver NU aluneca si NU se dezlipesc la utilizare. 

Datorita design-ului mai lat si sistemului anti-alunecare Plasturii de slabit si liposuctie ALIVER vor sta mereu lipiti pe zona aplicata, fara probleme legate de dezlipirea acestora in timpul folosirii.

Principalele beneficii și proprietăți terapeutice ale Plasturi abdominali pentru slăbit sunt:

Blocheaza activ aportul de grasimi suplimentare, creste circulatia sangelui si elimina toxinele acumulate in organism

• Scade excesul de grasimi in mod semnificativ la nivelul intregului corp

• Previne acumularea de grasimi

• Arde grasimile si celulita

• Taie pofta de a manca excesiv (ideal pentru persoane preocupate sa manance tot timpul)

• Favorizeaza pierderea in greutate cu efect de liposuctie vizibil

• Blocheaza activ aportul de grasimi suplimentare, creste circulatia 

Modul de utilizare a Plasturilor abdominali de slăbit cu efect de liposuctie este unul deloc complicat.

Aplicati direct pe zona din jurul buricului după ce ati curatat zona in prealabil cu un prosop umed.

Daca aveti pielea sensibila la adeziv, puteti aplica putina crema inainte de utilizare.

Folositi 1 plasture/zi, recomandat a fi folosit noaptea pe o durata de aprox. 8-12 ore.

ATENȚIE! Plasturii abdominali de slăbit sunt de unica folosinta. In cazul in care apar iritatii, incetati sa mai folositi acesti plasturi pentru slabit cu efect de liposuctie si consultati medicul specialist. 

În concluzie, părerea noastră este că dacă combinati utilizarea plasturilor pentru slabit cu efect de liposuctie cu exercitii fizice regulate si o dieta sanatoasa veți obțiene o reducere vizibilă a grasimilor corporale. Dar.... trebuie sa mențineți o disciplina alimentară corectă.