ProfiPentruSănătate.ro magazin de consumabile medicale cu păreri excelente pe forumurile de profil

Trimiteți un comentariu
Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.profipentrusanatate.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul profipentrusanatate.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,50 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,35 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.profipentrusanatate.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului este foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.

pareri www.profipentrusanatate.ro forum produse consumabile medicale de calitate

Profi Pentru Sănătate este o companie specializată în importarea și distribuirea de consumabile medicale, dar şi a produselor de birotică şi papetărie sau a produselor de curăţenie!

Înființată în anul 2016, societatea Profi Pentru Sănătate SRL este principal distribuitor al consumabilelor medicale, atât pe piața din România cât și în Republica Moldova.

Profi Pentru Sănătate dispune de acoperire națională cu o echipă de profesioniști, pentru a fi cât mai aproape de clienții lor.

Din 2016 oferă seriozitate şi promptitudine pentru cei peste 5000 de clienţi Profi Pentru Sănătate şi menține această poziție față de toți viitorii clienți și colaboratori.

Profi Pentru Sănătate este partener aparatură medicală SIEMENS.

Profi Pentru Sănătate este direct importator:

  • consumabile de laborator „VACUTEST KIMA”;
  • mănuşi de unică folosinţă latex pudrate / nepudrate şi nitril albastre / negre din Malaesya-producător TOP GLOVE;
  • teste rapide ARTRON-Canada;
  • produse APACOR–Anglia.

Livrarea produselor achiziționate de pe ProfiPentruSănătate.ro se face oriunde în ţară prin firma de curierat Nemo Express în localităţile acoperite de acesta (toate oraşele din România). Livrarea se poate face şi prin altă firmă de curierat agreată de client (de Dvs.).

În acest caz, dumneavoastră trebuie să faceţi chemare către transportatorul agreat, la depozitul Profi Pentru Sanatate din Or. Voluntari, B-dul Eroilor Nr. 126, jud. Ilfov.

Toate produsele comercializate de către Profi Pentru Sănătate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

ATENȚIE! Înainte de inițierea procedurii de retur, clientul este obligat să ne notifice pe adresa de e-mail: office@profipentrusanatate.ro.

Returul se poate solicita fie prin apăsarea butonului de retur din Contul meu - Comenzile mele - Cerere Retur, sau se poate face Retur prin formular online

VEZI AICI PREȚURILE ȘI CATALOG PRODUSE

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu