PROSTATOSALM Ayurmed păreri înlocuitor Himplasia. Rezumatul prospectului, proprietăți terapeutice.

Trimiteți un comentariu
Să ne facem o părere despre PROSTATOSALM Ayurmed un supliment natural apreciat pe forumuri ca un bun înlocuitor pentru Himplasia în menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare.

Conform prospectului PROSTATOSALM este un supliment indian destinat bărbaților și contribuie la menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare. 

Acest produs naturist de la Ayurmed contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii.

PROSTATOSALM este util atât bărbaților tineri cu diverse afecțiuni care determină mărirea prostatei dar mai ales bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani, deoarece riscul apariției unor afectiuni ale prostatei crește odată cu înaintarea în vârstă.

Rezumând, principalele beneficii și proprietăți terapeutice Prostatosalm sunt:

pareri Prostatosalm pentru prostata forumuri suplimente indiene

Asigura buna funcționare a prostatei și căilor urinare;

Contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale;

Asigura detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;

Sustine sistemul imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului.

Prostatosalm conține în compoziție următoarele ingrediente care prin efectul loc combinat și complementar asigură sănătatea prostatei:

• Vetiveria zizanioides (Ushira), rădăcină (10:1) – 100mg;

• Cucurbita maxima (Dovleac), semințe (10:1) – 100mg;

•  Bauhinia variegata ( Kanchanar), scoarță (10:1) – 100mg;

•  Piper cubeba (Cubeb, Kankola), semințe (6:1) – 50mg;

• Juniperus communis (Ienupăr), fructe (10:1) – 50mg;

•  Bergenia lingulata (paashaanbhed), rădăcină (10:1) – 50 mg;

•  Acacia arabica (Guma acacia), excipient – 50 mg.

Vetiveria zizanioides (Ushira) - susține circulația sanguină, funcțiile sexuale și eliminarea bacteriilor și fungilor de la nivelul căilor urinare.

Cucurbita maxima (Dovleac) - semințele de dovleac au un conținut bogat de zinc și ulei cu un conținut bogat în acizi grași nesaturați. Susține funcționarea sistemului reproducator, crește fluxul urinar, îmbunătățește circulația sanguină pelvină. Zincul, are rol în susținerea imunității, integrității țesuturilor și a ADN-ului și ARN-ului și încetinește procesul de îmbătrânire celulară.

Piper cubeba (cubeb) - fitonutrienții din fructe cresc diureza și scad inflamația epiteliului căilor urinare. Crește circulația sanguină. Are acțiune antioxidantă (inhibă formarea radicalilor liberi) datorită conținutului bogat în polifenoli.

Juniperus communis (Ienupar) – substanțele bioactive din fruct susțin diminuarea numărului bacteriilor de la nivelul prostatei și căilor urinare în caz de infecții, litiaza sau alte afecțiuni de natură infecțioase de la nivelul apatului urinar. Sustine fluxul urinar normal.

Bergenia ligulata - fitonu-trienții din rădăcină cresc diureza și inhibă procesul de cristalizare și creștere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul tractului urinar. Crește nivelul de eliminare a magneziului prin urină.

Modul de utilizare și doza recomandată PROSTATOSALM

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni.

Numai pentru bărbați adulți. În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu