REVERSE.ro păreri magazin cu Pantofi piele naturală, Ghete si Bocanci de damă apreciat pe forumuri pentru prețuri și calitate

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.reverse.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul REVERESE.ro  bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,20 din 5
• Livrare - 4,40 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,40 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și dornic să te ajute.

pareri reverse.ro pantofi ghete si cizme din piele naturala pentru femei

Reverse.ro este un site de incaltaminte pentru doamne si domnisoare. Dispunem de mai bine de 2000 de produse active si disponibile pentru vanzare.

Categoriile de produse disponibile pe Reverse.ro sunt: Gift Card, Sandale Dama, Pantofi Dama, Cizme Dama, Pantofi Piele Naturala, Pantofi Sport Dama, Ghete si Bocanci Dama, Botine Dama.

Returnarea Produselor pe REVERSE.ro este posibila in Termen de 14 zile calendaristice , de la ridicarea coletului. 

Veti returna produsele nu mai tarziu de 14 zile calendaristice  de la data in care ati ridicat  coletul. 

Se va accepta returul daca masura comandata nu vi se potriveste sau nu va convine produsul doar prin comunicare in prealabil catre furnizor in intervalul orar(10:00-17:00) la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina principala.

Orice produs achizitionat are garantie 30 de zile de la ridicarea coletului.

Pe durata garantiei, in caz ca produsul se defecteaza, acesta se poate doar schimba, nu si returna.

Pentru produsele care se defecteaza in acest termen de 30 zile,consumatorul trebuie sa suporte taxa de curierat pt schimbarea produsului defect ,taxa 25 lei!

Schimbul si returul se fac in intervalul 10:00-17:00, de Marti pana Vineri.

VEZI AICI PREȚURI ȘI REDUCERI REVERESE.ro

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.