Treceți la conținutul principal

SOMPRODUCT păreri cele mai bune SALTELE ortopedice cu arcuri cu prețuri sub 1000 lei

Să ne facem o părere despre saltelele cu arcuri Somproduct, saltele ortopedice cu prețuri sub 1000 lei și care au primit recenzii de la cumpărători între 4 si 5 stele. 

Am analizat opiniile de pe forumuri și am selectat 3 saltele ortopedice Somproduct cu arcuri de dimensiuni 190 x 80 cm care sunt recomandate de clienți din punct de vedere a raportului calitate / preț.

1. Saltea super ortopedica Premium Plus, 24 cm + Perne Bonus - recenzii de 4,8 stele din 262 de review-uri

Salteaua cu arcuri, super-ortopedica Premium Plus, are in compozitie materiale de calitate, antialergice, realizate in asa fel incat sa-ti ofere confortul si siguranta unui somn linistit, intr-o pozitie corecta. Salteaua super ortopedica Premium Plus poate fi folosita atat iarna, cat si vara.

Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea.

Salteaua ortopedica Premium Plus detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 200g/m2 impreuna cu un strat de spuma poliuretanica de 1 cm grosime cu densitate de 23 Kg/m3. 

somproduct pareri cele mai bune saltele ortopedice cu-arcuri-si-lana

Husa exterioara a saltelei este confectionata dintr-un amestec de vascoza si bumbac. Banda laterala este matlasata impreuna cu o banda de poliuretan de 6 mm, prevazuta cu aerisitoare pe ambele parti.

Exemplu de recenzie: ”Avem salteaua de 2 ani. Am asteptat un timp ca sa ne convingem ca e de 5*. Recomandam.”

2. Saltea ortopedica cu arcuri si lana Uk Imperial, 26 cm + Perne Bonus - recenzii de 4,6 stele din 63 review-uri

Aceasta saltea se realizeaza in aproximativ 7 ore, 80% din proces fiind manual. Este o diferenta foarte mare gandindu-ne ca timpul mediu de fabricatie al unei saltele este de 10 minute.

Aceasta saltea nu contine poliuretan in compoziție. Straturile de confort sunt formate din bumbac 100% pentru o naturalete ideala a saltelei dumneavoastra!

Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice.

O saltea durabilă în timp care nu se lasă la mijloc, datorită arcurilor cu grosime de 2,4 mm.

Exemplu de recenzie: ”Salteaua este super,in curând voi mai comanda același model de saltea pentru ca vreau sa schimb vechile saltele din spuma poliuretanică care sunt foarte nesănătoase.


3. Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme 27, cm + Perne Bonus - recenzii de 4,5 stele din 844 review-uri

Oferă o suprafaţa fermă şi foarte confortabilă de dormit inducând și o senzaţie placută de caldură. Ai un somn relaxant şi odihnitor.

Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice.

Asigură o aerisire perfectă a saltelei. Elasticitate și confort sporit pe o suprafață ortopedică. Tehnologie consacrată de peste 100 de ani.

Acestă saltea poate fi realizată la comandă și pe dimensiuni atipice, termenul de livrare fiind de doar 1-3 zile.

Exemplu de recenzie: ”Am cautat, m-am bazat oarecum pe multele recenzii pozitive citite, am ales aceasta saltea, si nu imi pare rau. Este de fermitate medie, materiale de calitate, pretul fiind unul justificat din punctul meu de vedere.”


Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI