SunTonic Forte păreri forum capsule cresterea puterii de concentrare. Rezumat prospect, contraindicații.

Pe forumuri, părerile despre SunTonic Forte de la Sun Wave Pharma sun în marea lor majoritate unele pozitive și exprimă în principal mulțumirea și încrederea celor care au folosit acest supliment natural contra oboselii și pentru creșterea puterii de concentrare.

Am analizat în pricnipal opiniile și comentariile legate de subiecte precum. Suntonic forte contraindicații dacă îngrașă, Suntonic forte pret catena, Suntonic forte dr max, Suntonic forte reactii adverse, Suntonic forte prospect.

Concluzia noastră a fost că persoanele care au utilizat produsul si au urmat schema de administrare sustin ca într-adevăr acesta este un bun tratament pentru  cresterea tonusului intelectual si fizic.

Să vedem așadar, ce este SunTonic Forte și pentru ce se folosește, ce compoziție are, cum se administrează și la ce contraindicații și reacții adverse să ne așteptăm.

SunTonic Forte capsule reprezinta complexul optim de vitamine si minerale pentru adulti, recomandat pentru cresterea tonusului intelectual si fizic, cresterea puterii de concentrare, dar si pentru ameliorarea starilor de oboseala in cazul persoanelor tinere sau celor de varsta a treia. 

pareri forumuri suntonic forte care nu ingrasa

SunTonic Forte, de la Sun Wave Pharma, contine 26 de nutrienti (vitamine, minerale, lecitina, Ginseng, rutin, aminoacizi si extract din germeni de grau) ce ajuta si la atenuarea proceselor de imbatranire si degenerare celulara.

SunTonic Forte a fost creat dupa cele mai moderne concepte de nutritie clinica si are capacitatea de a proteja sistemul cardio-vascular, avand, in acelasi timp, un efect pozitiv asupra intregului organism. 

Este un remediu natural recoandat pentru reducerea starii de oboseala la persoanele in varsta, cresterea tonusului intelectual si fizic, cresterea puterii de concentrare si scurtarea perioadei de convalescenta si functionarea normala a sistemului imunitar.

Beneficii:

  • Compozitie echilibrata, optima pentru persoanele varstnice.
  • Stimuleaza functionarea normala a SN.
  • Ginsengul amelioreaza reactia organismului la stres, avand efect tonic general.
  • Lecitina, prin aportul de fosfolipide, imbunatateste calitatea membranelor
  • celulare, incetineste procesele de imbatranire, imbunatateste
  • memoria si transmisia neuronala.
  • Rutin are efect antioxidant si stimulent al microcirculatiei periferice.
  • Vitaminele si mineralele acopera posibile carente alimentare si deficite de absorbtie.

Compozitie: Vitamina B1 2mg, Vitamina B2 2mg, Vitamina C 60mg, Vitamina B6 1mg, Nicotinamida (vit B3) 10mg, Vitamina B12 (Cianocobalamina) 1mcg, Acid pantotenic 10mg, Vitamina A 2mg, Fier 10mg, Cupru 1mg, Magneziu 5mg, Mangan 1mg, Potasiu 4mg, Zinc 1mg, Lecitina 92mg, Lizina 20mg, Arginina 20mg, Biotina 3mcg, Rutin 20mg, Ulei din germeni de grau 50mg, Vitamina E 10mg, Vitamina D3 0.01mg.


Mod de utilizare: Oral – 1 capsula/zi.

Contraindicații:

Este contraindicat in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. 

Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza, decat la recomandarea specialistului.