Top 3 Cele mai Bune Produse Hărnicuța.ro cu păreri bune pe forumuri

Am făcut un top 3 a celor mai bine vândute produse de pe Hărnicuța.ro, cu prețuri atractive și cu păreri pozitive pe care le-am găsit pe forumuri și grupurile de discuții.

1. SET PERNE HYPO-ALERGICE 3+1 GRATIS 50X70 CM 

Pernele nu lipsesc din nicio locuință și toată lumea le folosește. Așadar, dacă alegi să le promovezi, ele îți poate aduce comisioane constante. 

Pachetul cu Perne 3+1 GRATIS se numără printre cele mai căutate produse ale noastre. 

Pernele sunt umplute cu puf siliconizat tratat antialergenic, sunt extrem de pufoase și confortabile. Au un preț avantajos (75 lei set cu 4 perne de 50x70 cm) și se livrează rapid, oriunde în țară, în maxim 1-2 zile lucrătoare. 

COMPOZIȚIA LENJERIEI: Lenjeria este confecționată din bumbac finet gros premium, de cea mai bună calitate. Cele 6 piese sunt perfecte pentru a îți îmbrăca patul, indiferent de anotimp.

CONȚINUTUL LENJERIEI: Lenjerie cu 6 piese: 1 cearceaf de pat (220x235 cm +/- 5cm), 1 cearceaf de pilotă (200x230 cm +/- 5cm), 2 fețe de pernă (55x75 cm +/- 5cm) și 2 fețe de pernă (75x75 +/- 5cm).

ÎNTREȚINEREA LENJERIEI: Lenjeria se spală la max. 30°C și se calcă la max. 120°C. Pentru a își menține rezistența și culoarea în timp, NU este recomandată folosirea înălbitorilor chimici.


cele mai bune lenejeri ieftine si bune harnicuta.ro

2. SET PILOTĂ GROASĂ ALBĂ + 2 PERNE HYPO-ALERGICE

Un alt pachet la mare căutare în această perioadă a anului este compus din Pilotă Groasă de Iarnă + 2 Perne Pufoase 50x70 cm. 

Vremea rece își face deja simțită prezența, iar acest set potrivit pentru iarnă este genul de produs care poate genera comisioane generoase. 

Pachetul se vinde cu 129 lei/set și se livrează în maxim 1-2 zile lucrătoare oriunde în țară. Pilota și pernele sunt 100% produse în România, cu materiale de calitate superioară.


3. LENJERII DE PAT DIN BUMBAC FINET GROS (DIVERSE MODELE)

Avem în ofertă sute de modele de Lenjerii de Pat, la prețuri extrem de avantajoase. Materialele din care acestea sunt confecționate oferă un raport optim între calitate și preț, iar imprimeurile sunt cele mai în vogă la momentul actual. 


Prețurile pornesc de la doar 74 lei/set și livrarea se face rapid, în maxim 1-2 zile lucrătoare. În această perioadă, se caută Lenjeriile din Bumbac Finet Gros, disponibile și în oferta noastră la 98.99 lei/set. 

Hărnicuța este magazinul hărnicuțelor din România, un loc în care doamne de toate vârstele pot găsi articole esențiale pentru acasă. Produsele pe care le vindem sunt atent selecționate și oferă întotdeauna un raport optim între calitate și preț.