Top Coat FSM fără Degresare 15ml păreri, descriere, informații și mod de utilizare

Evaluare păreri forum, opinii și recenzii Top Coat FSM Fara Degresare 15ml (original cu stanta pe fundul sticlutei) legate de topicuri despre pareri geluri fsm, Fsm romania, Cod reducere fsm 3

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,40 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,45 din 5
♦ Este produsul cosmetic usor de utilizat: 4,40 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,51 din 5
♦ Acțiune rapida: 4,42 din 5
♦ Ingrediente de calitate: 4,42 din 5
♦ Au avut altii o experienta buna cu produsule cosmetice FSM: 4,50 din 5

Descriere caracteristici Top Coat FSM Fara Degresare 15ml (original cu stanta pe fundul sticlutei)

Radiaza bucurie si frumusete, incredere si optimism, simte-te bine in pielea ta, feminina si plina de viata! 

Te va ajuta sa pastrezi aceasta stare si manichiura permanenta cu produsele profesionale Base One, iar unghiile ingrijite, colorate in nuantele care se potrivesc cel mai bine personalitatii tale de femeie moderna vor reflecta tonusul tau pozitiv. 

pareri forumuri Top Coat FSM fara Degresare

Culorile moderne, potrivite oricarui stil, usurinta in utilizare chiar si de incepatoare, rezistenta de lunga durata pe unghii, duritatea si flexibilitatea pe care le-o ofera, pastrandu-le sanatatea, acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile produselor Base One.

Tanjesti dupa unghii stralucitoare? Pentru un finisaj lucios, de durata, al manichiurii tale ravisante, alege Top Coat FSM Fara Degresare 15ml, un produs potrivit atat pentru uz profesional, cat si atunci cand vrei sa iti faci singura manichiura, acasa.

Mod de utilizare: Aplicati Top Coat FSM Fara Degresare 15ml pe unghii ca ultim strat in procesul de realizare a manichiurii cu gel sau semipermanente si lasati sa se usuce la lumina UV a lampii. 

Produsul nu necesita degresare si nu ingalbeneste unghiile.

WIKI: Ce este TOP COAT și pentru ce se folosește

Unghiile false chiar si cele cu gel au nevoie de protectie impotriva zgarieturilor, de aceea pentru asta a fost creat top coat-ul. 

Acesta arata ca un lac de unghii obisnuit dar este imbogatit cu o multime de proprietati ce care unghiile au nevoie pentru a se mentine rezistente. 

Pe piata se gasesc doua tipuri de top-coat si anume cel cu uscare la aer dar si top coat-ul care se usuca la orice tip de lampa uv profesionala. 

TOP COAT NU se aplica niciodata pe unghia naturala. Se aplica doar peste lacul de unghii/base coat sau direct pe unghiile aplicate cu rasina acrilica sau gel UV pentru a le conferi un luciu mai puternic.


Un Top Coat bun are următoarele caracteristici:

• pensula lata pentru o aplicare rapida
• un capac antialunecare
• forma ergonomica
• un sistem de autocuratare a sticlei.