TOPSTAR.ro păreri forumuri magazine cosmetice de firmă la preturi competitive

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile de pe forumuri ale clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.topstar.ro a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Am analizat în principal forumurile cu topicuri despre topstar.ro cosmetice originale, topstar produse cosmetice ieftine de calitate.

Satisfacția generală față de magazinul   bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,20 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,45 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

prduse topstar.ro pareri forumuri cosmetice originale ieftine

TopStar este un magazin online care comercializeaza o gama larga de produse cosmetice de brand, la preturi considerate de clienții fideli extrem de competitive.

Produsele cosmetice pe care le vând cei de la TOPSTAR sunt atent selectionate astfel incat sa aducă femeilor cele mai in voga produse cosmetice ale momentului.

Oferta TOPSTAR.ro extinsa cuprinde game de top de produse cosmetice ca: Benefit, Loreal, Maybelline, Charlotte Tilbury, Dior, Estee Lauder, Catrice, CoverFx, Fenty, Guerlain, Hourglass, Huda, Karl Lagerfeld, Kiko, Kat Von D, Laura Mercier, MAC, Max Factor, NYX, Pupa, Sleek, Tarte, Technic, Tom Ford, Too Faced, Urban Decay, Yves Saint Laurent, etc

Și pentru că știm că vă interesează, iată pe scurt politica de returnări ale www.topstar.ro în conformitate cu dispozitiile legale:

1. Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile. Consumatorul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare a produselor.

2. Conform legilor in vigoare, returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile doar daca produsele se afla in ambalajul original cu toate accesoriile.

3. Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate,cu urme de uzura, produse care prezinta lovituri, modificari fizice, lipsuri cantitative, ciobituri, zgarieturi.

4. În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom înapoia banii în termen de maxim 1-2 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ) prin transfer bancar, suma ce va include contravaloarea produselor, mai putin cheltuielile de transport.

5. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in termenul stabilit de lege.

VEZI AICI PREȚURILE TOPSTAR

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.
noriel.ro