WIKI CRISTINA NUTA aka NUTAKIKI INFLUENCER pentru noua generatie

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia CRISTINA NUTA și află care este înălțimea lei reală și data nașterii. Câți ani are NUTAKIKI si ce studii. Cele mai interesante poze cu NUTAKIKI le gasiti pe INSTAGRAM @nutakiki

Orice fata ce poarta numele de CRISTINA primeste din partea familiei si a prietenilor alintul de KIKI. Alint ce se suprapune de-a lungul vremii cu numele.

CRISTINA NUTU aka KIKINUTA este una din cele mai pretuite ARTISTE FOTOGRAF dar si creatoare de continut si INFLUENCER pentru noua generație.

KIKI aka KIKINUTA s-a nascut in mijlocul verii in 24 iulie acum 24 de ani o demna reprezentanta a ZODIEI DE FOC-LEU.

CRISTINA crede ca uneori paote uiti numele unei persoane pe care o cunosti dar niciodata nu uiti meseria acelei persoane.

CRISTINA surprinde prin talent, energie are un vibe special pe care reuseste sa il transmita celor care ii urmaresc activitatea profesionala dar si stilul de viata.

CRISTINA NUTA biografie data nasterii iubit

CRISTINA NUTA fotografiază VEDETELE noastre in cele mai frumoase poze de la SMILEY, CRISTINA ICH, RUBY ca sa dam doar cateva exemple.

Calatoreste in lume iubeste marea si plaja si desigur NATURA. Cel mai nou proiect al sau este FOTO URBAN proiect sustinut de PRIMARIA BUCURESTI.

CRISTINA NUTA face surprize placute fanilor le impartaseste din placerile si visele sale. Da mai departe GIVE AWAY-uri.

Iubeste sa experimenteze de la haine, la alte produse cosmetice, incaltaminte locuri de vis. Este una din fericitele fiinte ce a pasit pe plaja din PUNTA CANA in REPUBLICA DOMINICANA.

Se distreaza in IBIZA dar si la VAMA VECHE. Pana la 24 de ani crede ca si-a indeplinit cele mai importante lucruri pe care le poate avea un OM intr-o viata.

Un job ca o vacanta continua oameni cu care poate comunica si visa. E implicata in diverse proiecte si nu sta locului e mereu in miscare.

O energie debordanta nu ti-o poti imagina pe CRISTINA NUTA suparata. Munceste si viseaza. Isi expune munca in new media si crede ca networking-ul ajuta foarte muilt un artist.

NUTAKIKI este nominalizata anul acesta la NEW MEDIA AWARDS. O persoana demna de admirat pentru tanara generatie.

Cand imbini talentul si munca staruitoare intotdeauna rezultatul se vede.

Urmariti-o pe CRISTINA NUTA! NUTAKIKI te introduce in lumea ei printr-un singur portret urban sau printr-o fotografie din natuta.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu