Treceți la conținutul principal

ZONIA.ro păreri bazate pe recenziile clienților - un magazin de fashion apreciat pe forumuri

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online ZONIA.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră.

Satisfacția generală față de magazinul Zonia.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,60 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,35 din 5
• Calitatea Produselor - 4,50 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,35 din 5

Peste 350 din clientele din ultimele luni si-au exprimat parerea despre produsele si serviciile ZONIA, peste 90% dintre parerile lor au fost pozitive. Interesele acestora au vizat subiecte precum Rochii de lux zonia, Rochii de ocazie, Noua moda rochii, Zonia compleuri, Oferte rochii de ocazie, Rochii elegante de lux, Rochii de ocazie scurte

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

zonia.ro pareri forum rochii de ocazie

Zonia.ro este un magazin online de haine, adresat femeilor cu varsta intre 16 si 50 de ani. 

Avem o mare diversitate de articole, aproximativ 1000 de produse diferite, pentru toate gusturile. In plus saptamanal, oferim clientelor in medie 50 de articole noi.

Cei de la ZONIA au dezvoltat un site complex si mai modern, cu care au castigat competitia magazinelor on-line ( Gpec) 3 ani la rand 2015 , 2016 & 2017 pe nisa de fashion. 

Cu peste 600.000 de fani pe facebook ZONIA oferă discounturi personalizate oferite clientilor fideli.

Zonia.ro oferiă transport gratuit la comenzi peste 300 lei, respectiv de 9 lei sub acest prag.

Oferiă reduceri procentuale de 5% 10% si 15% clientilor fideli.

Informatiile despre livrare si returnare vizibile pe pagina de produs încurajează clienții sa finalizeze comanda.

Impresionează și tabelul de marimi pentru fiecare produs in parte este un plus apreciat de clienții magazinului ZONIA.

VEZI AICI PREȚURILE ZONIA

Cumparand online de la Zonia primesti exact ce ai comandat.  Produsele din imagini sunt instantanee ale hainelor pe care le vindem, iar fiecare articol este descris individual.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
MAI POTI CITI