APIGEL Lăptișor de Matcă si Polen pareri forumuri Apicole pentru reducerea Oboselii, Energie si Imunitate

Citeste recenziile de pe forumuri despre APIGEL Lăptișor de Matcă si Polen de Albine fiole ca să fii la curent cu parerile celor ce tocmai au cumparat acest produs recomandat pentru Reducerea Oboselii, Energie, Imunitate, Reglare Apetit.

Recomandam sa verificati parerile despre APIGEL Lăptișor de Matcă si Polen de Albine inainte de achizitionarea oricarui produs. Alege intotdeauna produse verificate in prealabil pentru a preveni situatii neplacute si neprevazute.

Conform parerilor cumpărătorilor APIGEL Lăptișor de Matcă si Polen de Albine este un produs de calitate superioara, cu preț foarte bun si beneficiaza de livrare rapida oriunde in România.

Am cautat pe internet mai multe pareri despre APIGEL Lăptișor de Matcă si Polen de Albine sa ne asiguram ca nu sunt singurii la care a functionat. Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost destul multumiti de acesta. 

Ce este si pentru ce se folseste

marnys apigel cu laptisor de matca pareri forum prospect beneficii

APIGEL este un supliment apicol care susține funcționarea normală a organismului. Are un efect revigorant, crește nivelul de energie, înlătură stările de oboseală fizică și psihică, consolidează sistemul imunitar și ține departe afecțiunile virale sezoniere.

Prin acțiunea Lăptișorului de Matcă, APIGEL îmbunătățește nivelul de energie al organismului, precum și capacitatea acestuia de a genera globule sangvine roșii. De asemenea, previne anemia și reglează echilibrele hormonale. Are o valoarea nutritivă ridicată datorită conținutul bogat de nutrienți esențiali.

BENEFICII

 • Stimulează Nivelul de Energie și Reduce simptomele oboselii cronice
 • Îmbunătățește Starea Organismului după Efort Fizic sau Intelectual Intens
 • Induce o Stare de Bine, Confort Fizic și Revigorare
 • Acțiunea complementară a Lăptișorului de Matcă și a Polenului de Albine contribuie la reglarea apetitului
 • Protejează Țesuturile și Celulele împotriva Stress-ului Oxidativ
 • Are Proprietăți Puternice Antivirale, Antibacteriene și Antifungice
 • Întărește Imunitatea Organismului
 • Ajută la încetinirea Procesului de îmbătrânire a organismului
 • Contribuie la Creșterea Nivelului de Globule Roșii și Poate Preveni Anemia
 • Combate Dezechilibrele Hormonale din organism
 • Contribuie la Menținerea Sănătății Țesuturilor Conjunctive (Păr, Piele, Unghii, Cartilaje, Vase Sangvine)
Lăptisorul de Matcă poate crește producția de globule roșii cu mai mult de 6% și de a reduce stările de oboseală cu peste 66%, îmbunătățind astfel semnificativ indicatorii energetici ai corpului.

Ingrediente compozitie

• Polen de albine – 1470 mg / **

• Lăptișor de matcă – 300 mg / **

Mod de administrare si dozaj

Se consumă 1 Fiolă pe zi, înainte de micul dejun. 

Se agită înainte de administrare. 

A nu se depăși doza zilnică.

VEZI AICI PREȚURI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro