Castigatori concurs CATENA Dacia Logan Craciun 2021. Lista in farmacii si pe www.catena.ro

Lista câștigătorilor concursului CARENA masini DACIA LOGAN 2021 va fi făcută publica in toate farmaciile CATENA dupa centralizarea si validarea taloanelor depuse de participanții la promoție si extragerea ca;\castigatorilor celor 10 masini Logan puse in joc.

Si in 2021, Mos Crăciun s-a hotarat sa isi lase renii sa se odihneasca, iar sania lui va fi trasa de cai… putere. Mai exact, 10 mașini Dacia Logan, de culoare rosu-inchis ca sa fii in ton cu atmosfera Sarbatorilor de Iarna.

Dar nu le va pastra pentru el, ci le va darui, deoarece Mos Craciun este recunoscut in toata lumea ca fiind stăpânul absolut al cadourilor.

Iar farmaciile Catena au complotat cu Mosul, vestea buna fiind ca una dintre cele zece masini Dacia Logan poate fi a ta!

Cum participi la concursul Moș Crăciun îți poate da o Dacia pentru inima ta! 2021 conform regulamentului

lista castigatori masini dacia logan concurs catena craciun 2021

1. Vino in farmaciile Catena, in perioada 10 octombrie – 20 decembrie 2021, si ia-ti tratamentul lunar.

2. Completeaza talonul si depune-l in urnele existente in farmaciile Catena, de cate ori vii.

Intri automat în tombola pentru a câștiga 1 dintre cele 10 DACIA LOGAN.

Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei, prin tragere la sorti, dupa centralizarea taloanelor din toate farmaciile Catena.

Acum, este posibil sa-l fi lasat pe Mos Craciun fara mijlocul de locomotie, dar sigur spiridusii il vor ajuta sa ajunga inapoi, in Laponia.

Pentru mai multe detalii, intreaba farmacistul sau consulta regulamentul din farmacile Catena