Chilipirul-Zilei.ro păreri magazin Chilipiruri Ieftine mobilă, electrocasnice, decorațiuni, textile

Cele mai bune recomandări oferite de noi conform review-urilor și părerile clienților care au achiziționat produse din magazinul online www.Chilipirul-Zilei.ro  a pentru a vă oferi o idee despre cum ar putea fi experiența voastră de cumpărare.

Satisfacția generală față de magazinul Chilipirul-Zilei.ro bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor despre Magazin chilipiruri online, Magazin de chilipiruri, Chilipiruri ieftine, Mobila din lemn chilipirul zilei, Oferte chilipirul zilei, chilipirul zilei.ro covoare, Chilipirul zilei scaune, Comoda tv chilipirul zilei:

• Prețuri - 4,51 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,30 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,49 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,34 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului www.Chilipirul-Zilei.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

pareri chilipirul zilei forumuri magazine cu chilipiruri ieftine

Chilipirul-zilei.ro este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Produsele noastre sunt import Italia, Germania, Anglia, iar prețurile sunt sub media produselor similare calitativ de pe piață.

Chilipirul-zilei.ro și-a început activitatea în domeniul Home & Garden, dar și-au diversificat pe parcurs portofoliul de produse: de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.

Pentru că sunt mereu focusați pe obiectivul lor principal, acela de a avea prețuri foarte mici, cei de la Chilipirul Zilei oferă reduceri reale substanțiale de 30%, 40%, 50%, chiar și peste, zilnic sau săptămânal, fără condiții de comandă minimă, disponibile oricărui cumpărător. 

Livrările cumpărăturilor de pe www.chilipirul-zilei.ro se fac în termen de 6-10 zile lucrătoare pentru produsele de mobilier și 2-3 zile lucrătoare pentru restul produselor, GRATUIT.

Returul produselor se poate face prin curier sau venind direct la sediul www.chilipirul-zilei.ro, dar nu înainte de a primi acceptul din partea acestora.


Clienții trebuie să folosească modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul www.chilipirul-zilei.ro în secțiunea Retur. 

Formularul de retur este un model și forma nu este obligatorie. Procedura de retragere din contract nu începe până când Consumatorul nu trimite formularul de retur completat după modelul pus la dispoziție pe site.

VEZI AICI PREȚURI SI REDUCERI CHILIPIRUL ZILEI

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.
noriel.ro