CORINA BILCON CACIUC biografie, varsta, inaltime, profesie, iubit. Reghecampf a confirmat divorțul.

Wiki Corina Bilcon instagram, Caciuc Corina Bilcon biografie, Corina Caciuc instagram, Corina Caciuc poze si data nasterii etc.

Nu stiti cine este Corina Caciuc? Ei bine presa de cancan monden speculeaza ca misteriosa Caciuc Corina Bilcon este iubita secreta a lui Reghecampf si cauza nedeclarata a divortului acestuia de impresara Anamaria Prodan.

De cand in presa online a 'explodat' informatia ca Regehe este cuplat cu Corina Caciuc, si ca aceasta ar putea sa fie insarcinata cu copilul acestuia, toata lumea a vrut sa afle cine este Corina Bilcon Caciuc, ce biografie are, ce profesie, ce varsta si cand este nascuta. Plus detalii precum inaltimea Corinei Caciuc si unde se gasesc pe Instagram pozele cu aceasta.

Tot ce va putem spune, pe surse, este faptul ca Corina Caciuc, este o tânără originară din Deva. Regghe si Corina nu s-ar fi cunoscut în România ci in exoticul Dubai.

Wiki Corina biografie varsta iubita lui Reghe

Apoi, cei doi Corina si Reghe au fost surprinși în vacanta in Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Atunci, cei doi indragostiti s-ar fi purtat precum două persoane care se află într-un cuplu.

De asemenea, se mai stie faptul că misterioasa Corina Caciuc ar deține un salon de înfrumusețare, acesta fiind afacerea din care face bani. 

Corina Caciu ar mai fi cunoscută drept „Gură de Aur”, după ce a câștigat un concurs internațional de hostess&videochat.

Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par mai fericiți ca niciodată. Si da EA este femeia cu care REGHE si-a facut aparitia in vacanta din DELTA din vara aceasta.

Reghecampf a confirmat divorțul de Anamaria Prodan

"... Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghecampf pentru ziarul www.cancan.ro.
noriel.ro