fortIMMUNO pareri forumuri capsule imunitate. Prospect, beneficii, utlizare si contraindicatii.

Sa ne facem o parere despre fortIMMUNO Dr. Phyto, un supliment pentru imunitate care pe forumuri beneficiaza de opinii si comentarii pozitive ce exprima pe un ton analitic incredere si satisfactia cumparatorilor.

Forumurile analizate au avut ca topicuri principale: Dr phyto imunitate vitamine, Ansiodep dr phyto
Dr phyto pharma ceai cu merisor, Rehisol dr phyto si Cistidep dr phyto.

Conform informatiilor din prospect, fortIMMUNO Dr. Phyto este o combinație eficientă de Quercetină, Lactoferină, vitaminele C, D3 și mineralul Zinc care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, inclusiv in perioada sezonului rece.

fortimmuno dr phyto pareri forum suplimente naturiste imunitate


Suplimentul natural FortImmuno capsule este indicat în:

Profilaxia și tratamentul infecțiilor respiratorii acute și/sau recurente, inclusiv cea cu Sars-Cov-2

În perioadele de surmenaj fizic sau intelectual

În perioadele de convalescență sau extenuare

Compozitie FortImmuno capsule:

Vitamina C

Quercetină extrasa din flori de salcâm japonez de Pagoda

Lactoferina - Bega Bionutrients™

Pidolat de zinc - Pid

Lactoferina are actiune atat antibacteriana, cat si antivirala. Lactoferina poate reduce stresul oxidativ prin legarea si indepartarea fierului, ceea ce previne deteriorarea sau moartea celulelor. Suplimentarea cu lactoferina poate sprijini sistemul imunitar ca antioxidant.

Quercetina actioneaza ca un antioxidant, neutralizand radicalii liberi – compusii chimici instabili care dauneaza membranelor celulare si deterioreaza AND-ul. Quercertina poseda si proprietati antihistaminice si antiinflamatorare.

Mod de administrare FortImmuno

Copii peste 12 ani și adulți: 3 capsule/zi
 
În prevenție: 10 zile/lună timp de 3 luni.

În faza acută: 7-10 zile.

În faza de consolidare: 10-14 zile.

Contraindicatii si reactii adverse

Datorita faptului ca suplimentele alimentare sunt in mare parte nereglementate, continutul unor produse poate fi diferit de ceea ce este specificat pe eticheta produsului.

In cazul femeilor gravide sau care alapteaza, copiilor, persoanelor care au anumite probleme medicale sau care urmeaza un tratament medical (in special pe baza de antibiotice), se recomanda o consultatie medicala

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre o farmacie online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.
noriel.ro